Рибник: Мушкарац пао са сијена, па погинуо

Полицији у Рибнику синоћ око 21.10, из Дома здравља пријављено је да је Б. А. из Рибника преминуо услијед повреда задобијених приликом пада са камиона "мерцедес" на приватном имању у мјесту Заблеће.

Република Српска 06.07.2023 | 08:59
Рибник: Мушкарац пао са сијена, па погинуо

Изласком на лице мјеста догађаја полицијски службеници установили су да се Б.А.  приликом пада налазио на сијену које је било у товарном дијелу камиона  “мерцедес” којим је управљао Ј. Т. из Рибника.

– Приликом помјерања камиона Б. А. је пао са возила приликом чега је задобио повреде услијед којих је преминуо – рекли су у ПУ Мркоњић Град.

Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице Рибник у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се предузму све мјере и радње у циљу утврђивања узрока наведеног догађаја, а да се по комплетирању предмета у редовној процедури против  Ј. Т. из Рибника достави извјештај о почињеном кривичном дјелу “Изазивање опште опасности”.

Од стране поступајућег тужиоца наложена је обдукција тијела смртно страдале особе која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци.

(БН)  Фото:МУП РС/Илустрација

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Илија цворовиц

06.07.2023 09:51

Ма какво изазивање опсте опасности.То је једна од редовних активности људи на селу љети и то сто је овај возио камион а овај био на аијену нема никакве везе,могло је бити и обрнуто.Доста му је његове муке која це га прогањати цијели зивот,јос му само ви са ретардираним законима требате...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН БиХ

06.07.2023 11:49

Браво момак, бас тако..

Name

Аналитичар

06.07.2023 10:45

Тачно како се несретни случај може квалификовати као кривично дјело и то под "изазивање опште опасности!!"Тако је кад имамо неписмену полицију ретардиране ухљебљене дебиле!!То не зна прописно да поздрави,а камо ли да ураде нешто озбиљније!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еее

06.07.2023 12:31

Закон је само за незастицене партијом ако је покривен власти ! Онда ниста идемо даље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да

06.07.2023 14:57

Возач камиона нема црвену књижицу

Name

+

06.07.2023 16:15

Тачно је, што Илија каже. Доста му је његове муке, што ће га гристи. Није крив. Сарађивали су. Муче се сви Сељаци.

ОДГОВОРИТЕ