Ribnik: Muškarac pao sa sijena, pa poginuo

Policiji u Ribniku sinoć oko 21.10, iz Doma zdravlja prijavljeno je da je B. A. iz Ribnika preminuo uslijed povreda zadobijenih prilikom pada sa kamiona "mercedes" na privatnom imanju u mjestu Zableće.

Republika Srpska 06.07.2023 | 08:59
Ribnik: Muškarac pao sa sijena, pa poginuo

Izlaskom na lice mjesta događaja policijski službenici ustanovili su da se B.A.  prilikom pada nalazio na sijenu koje je bilo u tovarnom dijelu kamiona  “mercedes” kojim je upravljao J. T. iz Ribnika.

– Prilikom pomjeranja kamiona B. A. je pao sa vozila prilikom čega je zadobio povrede uslijed kojih je preminuo – rekli su u PU Mrkonjić Grad.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Ribnik u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka navedenog događaja, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri protiv  J. T. iz Ribnika dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Izazivanje opšte opasnosti”.

Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela smrtno stradale osobe koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

(BN)  Foto:MUP RS/Ilustracija

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Ilija cvorovic

06.07.2023 09:51

Ma kakvo izazivanje opste opasnosti.To je jedna od redovnih aktivnosti ljudi na selu ljeti i to sto je ovaj vozio kamion a ovaj bio na aijenu nema nikakve veze,moglo je biti i obrnuto.Dosta mu je njegove muke koja ce ga proganjati cijeli zivot,jos mu samo vi sa retardiranim zakonima trebate...

ODGOVORITE
Name

VETERAN BiH

06.07.2023 11:49

Bravo momak, bas tako..

Name

Analitičar

06.07.2023 10:45

Tačno kako se nesretni slučaj može kvalifikovati kao krivično djelo i to pod "izazivanje opšte opasnosti!!"Tako je kad imamo nepismenu policiju retardirane uhljebljene debile!!To ne zna propisno da pozdravi,a kamo li da urade nešto ozbiljnije!!

ODGOVORITE
Name

Eee

06.07.2023 12:31

Zakon je samo za nezasticene partijom ako je pokriven vlasti ! Onda nista idemo dalje

ODGOVORITE
Name

Da da

06.07.2023 14:57

Vozač kamiona nema crvenu knjižicu

Name

+

06.07.2023 16:15

Tačno je, što Ilija kaže. Dosta mu je njegove muke, što će ga gristi. Nije kriv. Sarađivali su. Muče se svi Seljaci.

ODGOVORITE