Цела драма око раскида Шакире и Пикеа је фарса?!

Последњих дана прича се да су Шакира и Ђерар Пике били у отвореној вези пре него што су бројне оптужбе за неверу довеле до горког растанка и накнадног договора о старатељству над њихово двоје деце.

Забава 04.07.2023 | 20:27
Цела драма око раскида Шакире и Пикеа је фарса?!

Подсетимо, бивши пар је своју 11-годишњу везу привео крају прошлог јуна, недуго након што је 36-годишњи бивши фудбалер Барселоне оптужен да је преварио 46-годишњу певачицу. Пике, који је у међувремену започео нову везу с манекенком Кларом Чијом Марти, касније је оповргнуо тврдње о афери, инсистирајући да "није било невере с његове стране".

 
Šakira
ФОТО: АП

Додуше, шпански телевизијски водитељ Хосе Антонио Авиљес тврди да је бивши пар био у отвореној вези чак три године пре него што су раскинули.

- Ти радиш шта желиш, а ја радим шта желим. Пред медијима ми смо још увек пар - тако је Авиљес описао њихов наводни договор, пише Даилy Маил.

Đerar Pike, Šakira
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Верује се да тврдње о отвореној вези долазе из Пикеовог блиског круга пријатеља и породице, а многи су запањени спомињањем његове бивше супруге. Шакира се у међувремену преселила у Мајами након што је добила пуно старатељство над њихово двоје деце, синовима Миланом и Сашом, а од тада је наводно у вези с возачем трке Формуле 1 Луисом Хамилтоном.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/02/24/13/3365758_сакира_фф.јпг?вер=1688463516" алт="Шакира" />
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН YОУТУБЕ

У јуну прошле године на Инстаграму је колумбијска певачица потврдила да више није с Пикеом, али за неке та изјава није била сасвим неочекивана. Наиме, шпански таблоиди већ су тврдили да је пар на ивици раскида, а разни извори су тврдили да је Пике варао звезду.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/01/26/09/3330844_24356_фф.јпг?вер=1688463534" алт="Џерард Пике, Шакира" />
ФОТО: ЕПА/СЕРГИО ПЕРЕЗ, АП, ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

- Жао нам је што морамо потврдити да се разилазимо. За добробит наше деце, која су нам највећи приоритет, молимо Вас да поштујете њихову приватност. Хвала на разумевању - написала је Шакира тада.

Шпански лист "Ел Периодицо" објавио је да је пар недеља живео одвојено након што га је поп звезда "избацила из породичне куће".

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/10/25/20/3224050_сакира1_фф.јпг?вер=1688463570" алт="Шакира, нова песма, нови спот" />
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/YОУТУБЕ


Ни једна ни друга страна нису се осврнуле на тврдње о <а хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/22995/варање" таргет="_бланк" рел="ноопенер">варању, али је новинар Емилио Перез открио да је Шакира донела одлуку о разводу. Шакира је касније за "Елле" открила како је живот био тежак јер је њена веза с фудбалером "пропадала".

- Била сам смирена и само сам покушавала све да процесуирам. Тешко је говорити о томе, поготово зато што још увек пролазим кроз то, и због тога јер наша раздвојеност није попут неке друге, јавне смо особе. Било је тешко не само мени, већ и мојој деци. Невероватно тешко - закључила је колумбијска звезда.

Прошлог јануара, након маратонског 12-сатног састанка с адвокатима, бивши пар је објавио изјаву да су постигли договор о старатељству над њихово двоје деце. Речено је да је Пике дао свој благослов Шакири да се пресели у Мајами с њихова два сина како би избегао дуготрајну правну битку.

(Курир.рс/Јутарњи.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар