Резервисао собу на једну ноћ, а живео две године у луксузу без плаћања!

Један човек је ушао у индијски хотел са пет звездица и резервисао собу за једну ноц́, затим је живео готово две године без плаћања хотела.

Занимљивости 27.06.2023 | 15:32
Резервисао собу на једну ноћ, а живео две године у луксузу без плаћања!

Тако је Индијац је успео да “направи рачун” због бесплатног боравка у хотелу у износу од отприлике 70.700 долара када су га открили.

Оптужени преварант Анкуш Дута резервисао је собу за једну ноц́ у луксузном хотелу Росеате Хоусе у Делхију 30. маја 2019. године, али је остао додатних 603 ноц́и и теко отишао 22. јануара 2021. године, известио је Индијан Експрес, позивајуц́и се на полицијску пријаву.

Наводно је за собом оставио неплац́ене рачуне у износу од 5,8 милиона индијских рупија, или преко 70.700 долара, преноси Неw Yорк Пост

Менаџмент је оптужио особље да помаже Дутти да претвори Росеате Хоусе у бесплатан хотел за продужени боравак.

Запослени су “фалсификовали, избрисали, додали и фалсификовали велики број уноса“ на налогу госта преносе медији.

Један од запослених у хотелу идентификован је као Прем Пракаш, менаџер рецепције, који је осумњичен за криминалну заверу, фалсификовање и превару, каже се у извештају полиције

“Верујемо да је Пракаш кривотворио записе. Чак је уклонио Дутина имена из дневних извештаја у којима су били наведени његови хотелски рачуни“, рекао је високи полицијски званичник.

Менаџер је наводно користио своје акредитиве да се пријави у систем и промени податке.

“Преглед евиденције наводних службеника хотела открио је да су они креирали неколико лажних и лажних рачуна на чекању како би користили Дутти тако што су усвојили различите начине као што су уклањање ноц́ења са његових рачуна, пребацивање његових задужења у рачуне других гостију, коришц́ење измиривао рачуне других гостију уношењем свог имена у рачун и сл.“, наводи се у притужби, наводи се у извештају.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар