Rezervisao sobu na jednu noć, a živeo dve godine u luksuzu bez plaćanja!

Jedan čovek je ušao u indijski hotel sa pet zvezdica i rezervisao sobu za jednu noć, zatim je živeo gotovo dve godine bez plaćanja hotela.

Zanimljivosti 27.06.2023 | 15:32
Rezervisao sobu na jednu noć, a živeo dve godine u luksuzu bez plaćanja!

Tako je Indijac je uspeo da “napravi račun” zbog besplatnog boravka u hotelu u iznosu od otprilike 70.700 dolara kada su ga otkrili.

Optuženi prevarant Ankuš Duta rezervisao je sobu za jednu noć u luksuznom hotelu Roseate House u Delhiju 30. maja 2019. godine, ali je ostao dodatnih 603 noći i teko otišao 22. januara 2021. godine, izvestio je Indijan Ekspres, pozivajući se na policijsku prijavu.

Navodno je za sobom ostavio neplaćene račune u iznosu od 5,8 miliona indijskih rupija, ili preko 70.700 dolara, prenosi New York Post

Menadžment je optužio osoblje da pomaže Dutti da pretvori Roseate House u besplatan hotel za produženi boravak.

Zaposleni su “falsifikovali, izbrisali, dodali i falsifikovali veliki broj unosa“ na nalogu gosta prenose mediji.

Jedan od zaposlenih u hotelu identifikovan je kao Prem Prakaš, menadžer recepcije, koji je osumnjičen za kriminalnu zaveru, falsifikovanje i prevaru, kaže se u izveštaju policije

“Verujemo da je Prakaš krivotvorio zapise. Čak je uklonio Dutina imena iz dnevnih izveštaja u kojima su bili navedeni njegovi hotelski računi“, rekao je visoki policijski zvaničnik.

Menadžer je navodno koristio svoje akreditive da se prijavi u sistem i promeni podatke.

“Pregled evidencije navodnih službenika hotela otkrio je da su oni kreirali nekoliko lažnih i lažnih računa na čekanju kako bi koristili Dutti tako što su usvojili različite načine kao što su uklanjanje noćenja sa njegovih računa, prebacivanje njegovih zaduženja u račune drugih gostiju, korišćenje izmirivao račune drugih gostiju unošenjem svog imena u račun i sl.“, navodi se u pritužbi, navodi se u izveštaju.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar