У судару код Јабланице једна особа погинула

Једна особа је смртно страдала у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила на магистралној цести М-17 код Јабланице у судару аутомобила и теретног возила, а саобраћај је потпуно обустављен.

Босна и Херцеговина 26.06.2023 | 12:09
У судару код Јабланице  једна особа погинула

Портпарол МУП ХНК Људевит Марић каже да се несрећа догодила у 10.25 часова кад су се у мјесту Комадиново врело сударили возило “фолксваген” и теретно возило “ман”.

– У путничком возилу једна особа је задобила тешке тјелесне повреде а друга не даје знакове живота. Тренутно је саобраћај потпуно обустављен – казао је Марић.

На мјесту несреће су полицијски службеници који ће радити увиђај и надлежни тужилац из Коњица.

Интервенисало је више екипа Хитне медицинске помоћи, које су превезле тешко повријеђену особу у мостарску болницу како би јој се указала помоћ, док је тијело погинуле особе још на мјесту несреће које су осигурали полицијски службеници због повођења свих законом превиђених радњи.

Саобраћај ће бити обустављене до завршетка увиђаја, те се стварају велике колоне возила на магистрали између Мостара и Сарајева. Више детаља и несрећи и околностима под којим се догодила биће познато након свих истражних радњи које закон налаже.

(Клиx)   Фото: Клиx

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Проблем

26.06.2023 18:10

Жалосно ,ово је доказ да радари ништа не значе сем пуњење будзета ,превенција и рад полиције на терену је потребна,возачи камиона прруморни,свако вози ,возе под магнетима и онда стварају гужве на цестама,колоне возила и људи револтирани крећу у претицања.

ОДГОВОРИТЕ