"Мушкарац убијен, за осумњиченог тражићемо притвор"

Завршена је обдукација тијела мушкарца које је пронађено у близини планинарског дома Св. Бернард, а за осумњиченог за убиство ће бити затражен притвор, потврђено је из Тузилаштва Брчко дистрикта.

Босна и Херцеговина 25.06.2023 | 17:33
"Мушкарац убијен, за осумњиченог тражићемо притвор"

“Тужилаштво Брчко дистрикта БиХ, у сарадњи с Полицијом дистрикта данас је наставило с интензивним провођењем истражних радњи у овом случају. У просторијама Градске мртвачнице у Брчком извршена је обдукција леша Л.Ч, а обављени су и претреси његове куће, као и куће М.А., који је доведен у везу с насилном смрћу жртве”, речено је из Тужилаштва.

Како су додали, након спровођења М.А. у просторије Тужилаштва дистрикта, дежурни тужилац испитала је ово лице у својству осумњиченог, стављајући му на терет убиство.

“С тим у вези, он је по обављеном испитивању у Тужилаштву и даље задржан, а док траје његово 24-часовно задржавање, Тужилаштво ће током дана поднијети приједлог Основном суду да му се одреди притвор”, речено је из Тузилаштва за Независне.

Како су додали, у претресима два стамбена објекта изузети су предмети и трагови који могу послужити као доказ при доношењу судске одлуке о притвору, те у даљем току кривичног поступка.  

“Истражне радње у овом предмету и даље се интензивно настављају”, речено је из Тужилаштву.

(БН) Фото: Илустрација/ ханнонлаwгроуп

Коментари / 0

Оставите коментар