Пофесор Максимовић - Предавач на Међународном конгресу

"Проф. др Златку Максимовићу, директору наше установе, уручен је међународни сертификат Европског центра за мир и развој Универзитета за мир Уједињених нација на основу учешћа на XXВИИИ ЕЦПД Међународној љетној школи ,,Менаџмент здравствених институција” која је одржана од 19-23. јуна 2023. године у Будви."

Република Српска 24.06.2023 | 13:59
Пофесор Максимовић - Предавач на Међународном конгресу

Ово је саопштено из ЈЗУ болница "Свети Врачеви" , додајучи да је током пет радних дана Међународне љетње школе одржана бројна предавања истакнутих менаџера здравствених институција из цијелог свијета, а као једини предавач из Републике Српске, проф. др Златко Максимовић излагао је на тему „Управљање промјенама – Рад у кризним ситуацијама“.

"Добар менаџер мора бити спреман да инвестира у себе и свој тим, да континуирано тежи ка томе да обогати своје знање и искуство како би што боље и успјешније водио свој тим и институцију, а визија и мисија установе извршавала на што бољи и  дјелотворнији начин", рекао је проф. др Максимовић.

Међународна школа одржана је са главном темом „ПРОФЕСИОНАЛНИ МЕНАЏМЕНТ - ОСНОВ ОДРЖИВЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ЗАШТИТЕ“ настављајући са изучавањем актуелних тема у области здравственог менаџмента и здравствене економије, као и традицијом окупљања менаџера и других доносиоца одлука у системима здравствене заштите из региона Југоисточне Европе.

Фокус предавања био је на иновацијама у реформама и у финансирању здравственог система, којима би се између осталог спријечили ризици и посљедице изазова попут пандемија и глобалних катастрофа.

Посебан нагласак је био стављен на припрему реалних, свеобухватних и уравнотежених здравствених политика, стратегија и координациних планова, као и на припрему квалитетног, праведног, рационалног и изводљивог пакета заштите, са посебним освртом на земље региона Југоисточне Европе.

(БН)    Фото: БН

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Горан

24.06.2023 15:44

Хахаха цуј са медјународним уцесцем, па колико ја видим све наса имена и наси људи. У другом реду су снсд-ови играци Проф. Звјездана Рајковаца(Дјајицев играц из УКЦ БЛ) и надалеко цувени зворницки батинас Костадин Васиц. Тако да толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.06.2023 19:14

Сетификат је потврда о учешћу. Није оцјена ни личности ни знања. Ни скупа.

Name

Ре

24.06.2023 21:14

Ста це јадан прицати,када га нико не разуме.

Name

Ахахаха

24.06.2023 16:34

Па ви се шпрдате са нама мајке ми... Каква ИНТЕЛИГЕНТНА ФАЦА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саггитариус

24.06.2023 19:25

Посебан нагласак је бијо стављен на припрему реалних, свеобухватних и уравнотежених здравствених политика!?? Што у преводу знаћи свицен, клинцен, псрадајзен ћорбен!! Будалаштина!!

ОДГОВОРИТЕ