Полицајац изручен Србији - ухапшен у БиХ због убиства

У Окружном затвору у Ужицу, са статусом притвореника осумњиченог за убиство, од пре неколико дана налази се Игор А. (28), полицајац родом из Прибоја који је у ноћи између 20. и 21. маја у једном прибојском кафићу ударцима песницом нанео смртоносне повреде суграђанину Ервину Ћелахметовићу.

Србија 23.06.2023 | 13:41
Полицајац изручен Србији - ухапшен у БиХ због убиства

Полицајац који је службовао у Београду неколико сати после извршеног недела илегално је из Прибоја прешао државну границу са Босном и Херцеговином, а ухапшен је у 26. маја у Требињу где је неко време био у екстрадиционом притвору.

У досадашњем току истраге, сазнаје „Блиц“ у Прибоју, убица се бранио ћутањем. Сумња се да је прликом бекства у БиХ имао помагаче, због чега су дан после убиства ухапшени троје Прибојаца – једна девојка, иначе гранична полицајка, његов сродник и пријатељ. Њима је истекао притвор и они ће се у даљем поступку бранити са слободе.

За шанком кафића у центру Старог Прибоја кобне ноћи Игор А. и Ервин Ћелахметовић стајали су један до другог. У неком тренутку, што су показале и сигурносне камере, између њих двојице је дошло до препирке у току које је полицајац потегао песницу и три пута ударио у главу Ћелахметовића. Од задобијених повреда он је пао на под и изгубио свест.

Убрзо је стигла хитна помоћ која га је превезла у прибојску болницу у којој је, упркос свим напорима лекара да га спасу, погледао повредама. Обдукцијом је утврђено да је преминуо услед крварења на мозгу изазваном пуцањем великог крвног суда.

(Блиц)   Фото:МУП Србија

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Горан

23.06.2023 13:58

Доживотно га у цумез па нека тамо главом удара у зид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето Видиш

23.06.2023 15:02

А требао је само позвати Полицију, ако га је овај несретник провоцирао ! Када Полицајац не зна да постоји Полиција онда мислим стварно... !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Из искуства

23.06.2023 15:10

Добице 6 мјесеци условно, убицама муслимана Србија обицно даје ордење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не сери

24.06.2023 11:13

Лупаш глупости,убио момка кретен ,има да најебе јер ко примјер осталим пандурима који су на сличним радним мјестима .Попаљени мајмуни са значкама . 10 година му је минимум.

Name

Клузо

23.06.2023 23:15

Па ста се цудите? У балканским вукојебинама, полиција слузи као сабирни центар за најгори олос, фукару и полусвијет. Сто си веци манијак и психопата то ти је веца санса да обуцес униформу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

6 мјесеци?

24.06.2023 00:30

Онда наредних 6 мјесеци по ослобаðању се може пчекивати револт на Санџаку. Нема реакције Вучића на ово убиство? Баш га брига! Биће га брига када закуха на Санџаку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамно

24.06.2023 08:32

...мало коментара од стране Православаца! Да је обрнуто, овдје би нило србоусташких коментара на претек !

ОДГОВОРИТЕ