Policajac izručen Srbiji - uhapšen u BiH zbog ubistva

U Okružnom zatvoru u Užicu, sa statusom pritvorenika osumnjičenog za ubistvo, od pre nekoliko dana nalazi se Igor A. (28), policajac rodom iz Priboja koji je u noći između 20. i 21. maja u jednom pribojskom kafiću udarcima pesnicom naneo smrtonosne povrede sugrađaninu Ervinu Ćelahmetoviću.

Srbija 23.06.2023 | 13:41
Policajac izručen Srbiji - uhapšen u BiH zbog ubistva

Policajac koji je službovao u Beogradu nekoliko sati posle izvršenog nedela ilegalno je iz Priboja prešao državnu granicu sa Bosnom i Hercegovinom, a uhapšen je u 26. maja u Trebinju gde je neko vreme bio u ekstradicionom pritvoru.

U dosadašnjem toku istrage, saznaje „Blic“ u Priboju, ubica se branio ćutanjem. Sumnja se da je prlikom bekstva u BiH imao pomagače, zbog čega su dan posle ubistva uhapšeni troje Pribojaca – jedna devojka, inače granična policajka, njegov srodnik i prijatelj. Njima je istekao pritvor i oni će se u daljem postupku braniti sa slobode.

Za šankom kafića u centru Starog Priboja kobne noći Igor A. i Ervin Ćelahmetović stajali su jedan do drugog. U nekom trenutku, što su pokazale i sigurnosne kamere, između njih dvojice je došlo do prepirke u toku koje je policajac potegao pesnicu i tri puta udario u glavu Ćelahmetovića. Od zadobijenih povreda on je pao na pod i izgubio svest.

Ubrzo je stigla hitna pomoć koja ga je prevezla u pribojsku bolnicu u kojoj je, uprkos svim naporima lekara da ga spasu, pogledao povredama. Obdukcijom je utvrđeno da je preminuo usled krvarenja na mozgu izazvanom pucanjem velikog krvnog suda.

(Blic)   Foto:MUP Srbija

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Goran

23.06.2023 13:58

Doživotno ga u cumez pa neka tamo glavom udara u zid.

ODGOVORITE
Name

Eto Vidiš

23.06.2023 15:02

A trebao je samo pozvati Policiju, ako ga je ovaj nesretnik provocirao ! Kada Policajac ne zna da postoji Policija onda mislim stvarno... !

ODGOVORITE
Name

Iz iskustva

23.06.2023 15:10

Dobice 6 mjeseci uslovno, ubicama muslimana Srbija obicno daje ordenje

ODGOVORITE
Name

Ne seri

24.06.2023 11:13

Lupaš gluposti,ubio momka kreten ,ima da najebe jer ko primjer ostalim pandurima koji su na sličnim radnim mjestima .Popaljeni majmuni sa značkama . 10 godina mu je minimum.

Name

Kluzo

23.06.2023 23:15

Pa sta se cudite? U balkanskim vukojebinama, policija sluzi kao sabirni centar za najgori olos, fukaru i polusvijet. Sto si veci manijak i psihopata to ti je veca sansa da obuces uniformu.

ODGOVORITE
Name

6 mjeseci?

24.06.2023 00:30

Onda narednih 6 mjeseci po oslobaðanju se može pčekivati revolt na Sandžaku. Nema reakcije Vučića na ovo ubistvo? Baš ga briga! Biće ga briga kada zakuha na Sandžaku!

ODGOVORITE
Name

Sramno

24.06.2023 08:32

...malo komentara od strane Pravoslavaca! Da je obrnuto, ovdje bi nilo srboustaških komentara na pretek !

ODGOVORITE