Тензије у Сјеверној Митровици: Патроле у оклопним возилима

Током касних вечерњих сати у петак, припадници специјалних јединица тзв. косовске полиције виђени су како у повећаном присуству патролирају Сјеверном Митровицом у оклопним блиндираним возилима.

Србија 17.06.2023 | 08:21
Тензије у Сјеверној Митровици: Патроле у оклопним возилима

Због новог застрашивања, хапшења и прогона Срба, као и опсадног стања које је ноћас у Косовској Митровици организовао премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти, директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић одржаће у 10 сати ванредну конференцију за медије, речено је Тањугу у Канцеларији за Косово и Метохију. 

Возила специјалних јединица налазила су се и на улазу у Сјеверну Митровицу код НИС-ове бензинске станице, у Бошњачкој махали, у насељу Мали Звечан које спаја општине Звечан и Сјеверну Митровицу, као и у близини насеља Три солитера.

Возила косовских специјалних јединица примијећена су и на главним улицама код споменика Кнезу Лазару, али и у близини студентског центра и Дома здравља.

Према незваничним информацијама, припадници косовских специјалних јединица заустављали су возила на улазу у Сјеверну Митровицу и вршила детаљни претрес возила и путника, пренео је портал Косово онлајн.

(Спутникнеwс.цом) Фото: Тањуг 

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Лакој Лане

17.06.2023 09:15

Сад це то Борељи да показњава.. Дирли-дирли Дане..

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

17.06.2023 17:46

Ред и мир полиција по уставу косова ради.