Супруга хирурга који је претукао тражи да га пусте из затвора

Супруга хирурга са ВМА, против којег је Треће основно јавно тужилаштво у Београду, крајем маја подигло оптужницу због сумње да је починио кривична дела насиље у породици и недозвољено поседовање оружја, решила је да на известан начин "пружи руку помирења" и замоли надлежне да му омогуће излазак из притвора и одбрану са слободе.

Србија 16.06.2023 | 20:56
Супруга хирурга који је претукао тражи да га пусте из затвора

Ову вест потврдио је и адвокат Ђорђе Калањ, бранилац оптуженог доктора, који појашњава:

- Супруга мог клијента је самоиницијативно одлучила, а затим преко свог пуномоћника, адвоката Владимира Павловића, надлежном суду поднела поднесак, односно молбу да се њеном супругу укине притвор и омогући одбрана са слободе или да буде у кућном притвору - каже Калањ.

- Показала је висок ниво разумевања за целокупну сутуацију, пре свега због деце. На овакву одлуку се одлучила како њихово троје малолетне деце не би патило и како би имала могућност чешћег виђања са оцем, који им много фали као фигура и веома им недостаје. Тим пре јер га нису видели 140 дана. О овом захтеву оштећене у наредних недељу дана треба да одлучи Трећи основни суд у Београду.

Како се незванично сазнаје, супружници су се пре ове Иванине одлуке, већ раније, преко својих пуномоћника, делимично договорили око уређења њихових односа, поготову према заједничкој деци.

Незванично, реч је о заједничком договору око поверавања, односно старатељства над њима, начина виђања са децом, висини алиментације и других питања.

Тужилаштво је након подизања оптужнице, предложило суду да се хирургу због извршења наведених кривичних дела изрекне казна сходно закону, уз истовремени предлог да му се продужи притвор у којем је од фебруара.

(Курир)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мисо

16.06.2023 21:10

Слабо је он њу претукао толику је фрку дигла и сад се уразумила жене знају да провоцирају људе до лудила па кад добију оно што траже кукају и на крају траже помирење као да ништа није било.Кад једном пукне тиква нико је не састави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Мишо

16.06.2023 22:16

То је тачно.

Name

@Мишо

16.06.2023 22:21

Иди бери баје топузе!! Жене провоцирају с мушкарци не??

Name

Илија цворовиц

16.06.2023 21:49

Које црне алиментације,кад це наставити да зиве заједно.Видјела она да не мозе сама издрзавати дјецу,зато и трази да га пусте...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

17.06.2023 07:39

Мора да је вјерница. Хришћански је праштати.

ОДГОВОРИТЕ