Supruga hirurga koji je pretukao traži da ga puste iz zatvora

Supruga hirurga sa VMA, protiv kojeg je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, krajem maja podiglo optužnicu zbog sumnje da je počinio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljeno posedovanje oružja, rešila je da na izvestan način "pruži ruku pomirenja" i zamoli nadležne da mu omoguće izlazak iz pritvora i odbranu sa slobode.

Srbija 16.06.2023 | 20:56
Supruga hirurga koji je pretukao traži da ga puste iz zatvora

Ovu vest potvrdio je i advokat Đorđe Kalanj, branilac optuženog doktora, koji pojašnjava:

- Supruga mog klijenta je samoinicijativno odlučila, a zatim preko svog punomoćnika, advokata Vladimira Pavlovića, nadležnom sudu podnela podnesak, odnosno molbu da se njenom suprugu ukine pritvor i omogući odbrana sa slobode ili da bude u kućnom pritvoru - kaže Kalanj.

- Pokazala je visok nivo razumevanja za celokupnu sutuaciju, pre svega zbog dece. Na ovakvu odluku se odlučila kako njihovo troje maloletne dece ne bi patilo i kako bi imala mogućnost češćeg viđanja sa ocem, koji im mnogo fali kao figura i veoma im nedostaje. Tim pre jer ga nisu videli 140 dana. O ovom zahtevu oštećene u narednih nedelju dana treba da odluči Treći osnovni sud u Beogradu.

Kako se nezvanično saznaje, supružnici su se pre ove Ivanine odluke, već ranije, preko svojih punomoćnika, delimično dogovorili oko uređenja njihovih odnosa, pogotovu prema zajedničkoj deci.

Nezvanično, reč je o zajedničkom dogovoru oko poveravanja, odnosno starateljstva nad njima, načina viđanja sa decom, visini alimentacije i drugih pitanja.

Tužilaštvo je nakon podizanja optužnice, predložilo sudu da se hirurgu zbog izvršenja navedenih krivičnih dela izrekne kazna shodno zakonu, uz istovremeni predlog da mu se produži pritvor u kojem je od februara.

(Kurir)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Miso

16.06.2023 21:10

Slabo je on nju pretukao toliku je frku digla i sad se urazumila žene znaju da provociraju ljude do ludila pa kad dobiju ono što traže kukaju i na kraju traže pomirenje kao da ništa nije bilo.Kad jednom pukne tikva niko je ne sastavi.

ODGOVORITE
Name

Re Mišo

16.06.2023 22:16

To je tačno.

Name

@Mišo

16.06.2023 22:21

Idi beri baje topuze!! Žene provociraju s muškarci ne??

Name

Ilija cvorovic

16.06.2023 21:49

Koje crne alimentacije,kad ce nastaviti da zive zajedno.Vidjela ona da ne moze sama izdrzavati djecu,zato i trazi da ga puste...

ODGOVORITE
Name

Mirkan

17.06.2023 07:39

Mora da je vjernica. Hrišćanski je praštati.

ODGOVORITE