Косовски специјалци у Грачаници претресали возила

- Припадници специјалних јединица такозване косовске полиције јуче су у српској средини у Грачаници вршили претрес аутомобила.- Припадници специјалних јединица такозване косовске полиције јуче су у српској средини у Грачаници вршили претрес аутомобила.

Србија 16.06.2023 | 07:50
Косовски специјалци у Грачаници претресали возила

У близини угоститељског објекта који окупља младе Србе у Грачаници и у близини Дома културе десетак припадника Специјалне полиције заустављали су сва возила и вршили комплетан претерес и аутомобила и људи, јавио је извештач Тањуга са лица места.

 Кроз већински српско место Грачаницу, у којој живи око 10.000 становника, пролази магистрални пут који води од Приштине према Гњилану. 

У насељеном месту Грачаница се налази истоимени манастир из 14. века, задужбина краља Милутина, под заштитом Унеска.

(Тањуг) Фото: Тањуг

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

МеНАГЕР

16.06.2023 09:09

То сто се ту налази манастир из 14ог вијека вјероватно несто знаци за ову вијест

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

16.06.2023 10:53

Све је тзв сто нам не пасе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

16.06.2023 10:53

Срби су Косово продавали деценијама. Албанци плацали дупло скупље првих десетак,, одабраних'' куца и имања а остатак добијали трипут јефтиније. И узимали мјесто по мјесто у глобало јефтиније него сто вриједи. Београд радо прихватао Србе Косоваре са парама. Као сто Москва радо прихвата Србе са парама. Давно је Србија требала да на Косову успостави институције Србије и да се рад скупстине одвија у Пристини. Али неце господа на Косово. И вјерски поглавари воле Београд а манастире да им цувају цасне сестре. И сад... Док су други успјели узети Срби нису успјели ни сацувати. Па не треба им ни врацати Косово. Да је Србима ста вриједило бринули би о њему. Србија претендира да је и Албанија некад била српска земља. Па то је за Србе застрасујуце како све губе. На крају це заврсити на југу Украјине и да им Бахмут буде Београд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

16.06.2023 11:16

Руси иницирају нови конфликт на Балкану да растерете себе, на залост ми Срби опет топовско месо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАЛИБАН

16.06.2023 17:37

Теби РУСИ увијек криви и када ти отац неспава са Мајком сигурно су Руси криви