Kosovski specijalci u Gračanici pretresali vozila

- Pripadnici specijalnih jedinica takozvane kosovske policije juče su u srpskoj sredini u Gračanici vršili pretres automobila.- Pripadnici specijalnih jedinica takozvane kosovske policije juče su u srpskoj sredini u Gračanici vršili pretres automobila.

Srbija 16.06.2023 | 07:50
Kosovski specijalci u Gračanici pretresali vozila

U blizini ugostiteljskog objekta koji okuplja mlade Srbe u Gračanici i u blizini Doma kulture desetak pripadnika Specijalne policije zaustavljali su sva vozila i vršili kompletan preteres i automobila i ljudi, javio je izveštač Tanjuga sa lica mesta.

 Kroz većinski srpsko mesto Gračanicu, u kojoj živi oko 10.000 stanovnika, prolazi magistralni put koji vodi od Prištine prema Gnjilanu. 

U naseljenom mestu Gračanica se nalazi istoimeni manastir iz 14. veka, zadužbina kralja Milutina, pod zaštitom Uneska.

(Tanjug) Foto: Tanjug

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

MeNAGER

16.06.2023 09:09

To sto se tu nalazi manastir iz 14og vijeka vjerovatno nesto znaci za ovu vijest

ODGOVORITE
Name

BL

16.06.2023 10:53

Sve je tzv sto nam ne pase...

ODGOVORITE
Name

Nikola

16.06.2023 10:53

Srbi su Kosovo prodavali decenijama. Albanci placali duplo skuplje prvih desetak,, odabranih'' kuca i imanja a ostatak dobijali triput jeftinije. I uzimali mjesto po mjesto u globalo jeftinije nego sto vrijedi. Beograd rado prihvatao Srbe Kosovare sa parama. Kao sto Moskva rado prihvata Srbe sa parama. Davno je Srbija trebala da na Kosovu uspostavi institucije Srbije i da se rad skupstine odvija u Pristini. Ali nece gospoda na Kosovo. I vjerski poglavari vole Beograd a manastire da im cuvaju casne sestre. I sad... Dok su drugi uspjeli uzeti Srbi nisu uspjeli ni sacuvati. Pa ne treba im ni vracati Kosovo. Da je Srbima sta vrijedilo brinuli bi o njemu. Srbija pretendira da je i Albanija nekad bila srpska zemlja. Pa to je za Srbe zastrasujuce kako sve gube. Na kraju ce zavrsiti na jugu Ukrajine i da im Bahmut bude Beograd.

ODGOVORITE
Name

Mladen

16.06.2023 11:16

Rusi iniciraju novi konflikt na Balkanu da rasterete sebe, na zalost mi Srbi opet topovsko meso.

ODGOVORITE
Name

TALIBAN

16.06.2023 17:37

Tebi RUSI uvijek krivi i kada ti otac nespava sa Majkom sigurno su Rusi krivi