Два лица погинула у тешкој несрећи код Лакташа

- Два лица, чији идентитет за сада није познат, смртно су страдала, а Нихад Аљић /46/ из Вукосавља и лице из Модриче чији су иницијали Ф.М. /29/ су повријеђени у саобраћајној несрећи у Новаковићима на магистралном путу Бањалука-Лакташи, приликом слијетања возила "порше кајен" са коловоза, саопштено је из бањалучког Окружног јавног тужилаштва.

Република Српска 15.06.2023 | 09:56
Два лица погинула у тешкој несрећи код Лакташа

Саобраћајна несрећа се догодила синоћ у 21.50 часова, а повријеђени Аљић је управљао возилом "порше", док је Ф.М. био његов сапутник.

Повријеђенима је пружена љекарска помоћ и они су збринути у Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци.

Увиђај на лицу мјеста незгоде обавио је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Далибор Врећо са припадницима бањалучке Полицијске станице за безбједност саобраћаја.

Тужилац је наредио предузимање свих потребних истражних радњи и мјера, као и вјештачења на утврђивању околности саобраћајне несреће, а наређена је и обдукција погинулих, која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске.

(Срна) Фото: Илустрација 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Неписмени новинар

15.06.2023 10:15

Новинар неписмен Повриједјенима пружена лекарска помоћ.... А у наслову нешто сасвим другачије пише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

15.06.2023 10:22

Провјерите, није то "код Лакташа", то је код приједорске петље, улаз у Бања Луку, бањалучка општина. Поздрав.

ОДГОВОРИТЕ