Dva lica poginula u teškoj nesreći kod Laktaša

- Dva lica, čiji identitet za sada nije poznat, smrtno su stradala, a Nihad Aljić /46/ iz Vukosavlja i lice iz Modriče čiji su inicijali F.M. /29/ su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći u Novakovićima na magistralnom putu Banjaluka-Laktaši, prilikom slijetanja vozila "porše kajen" sa kolovoza, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Republika Srpska 15.06.2023 | 09:56
Dva lica poginula u teškoj nesreći kod Laktaša

Saobraćajna nesreća se dogodila sinoć u 21.50 časova, a povrijeđeni Aljić je upravljao vozilom "porše", dok je F.M. bio njegov saputnik.

Povrijeđenima je pružena ljekarska pomoć i oni su zbrinuti u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dalibor Vrećo sa pripadnicima banjalučke Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja.

Tužilac je naredio preduzimanje svih potrebnih istražnih radnji i mjera, kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nesreće, a naređena je i obdukcija poginulih, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

(Srna) Foto: Ilustracija 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Nepismeni novinar

15.06.2023 10:15

Novinar nepismen Povrijedjenima pružena lekarska pomoć.... A u naslovu nešto sasvim drugačije piše.

ODGOVORITE
Name

Skeptik

15.06.2023 10:22

Provjerite, nije to "kod Laktaša", to je kod prijedorske petlje, ulaz u Banja Luku, banjalučka opština. Pozdrav.

ODGOVORITE