ФК "Радник" из Бијељине прославио 78. рођендан

Свечаним коктелом организованим за све поштоваоце Фудбалског клуба "Радник", обиљежена је још једна година постојања овога клуба.

Република Српска 14.06.2023 | 22:05
ФК "Радник" из Бијељине прославио 78. рођендан
Александар Васић, капитен у ФК "Радник" је од 2014. године капитен и  био је и на обиљежавању 70. годишњице,  каже да је и ове сезоне добра организација у клубу, као и да се  сваке сезоне прикључује 4 до 5 нових играча тако да се доста ради и упорно вјежба.
 
Слободан  Дјордић, дугогодишњи секретар ФК "Радник" изјавио је да сама чињеница о постојању једног клуба током 78 година много значи и да је било доста успона и падова али да су сада на добрим путу да се врате на старе стазе. 
 
 
ФК "Радник" за 12 година учешћа у Премијер лиги Босне и Херцеговине биљежи освајање 7 купова Републике Српске, три титуле првака РС, два изласка у Европу, освајање Купа БиХ 2016. године а све то даје један посебан печат као најбољи спортски колектив града Бијељине.
 
"Амбиције су да ФК "Радник" покуша да се врати у Премијер лигу БиХ, иако финансијска ситуација није идеална, али даћемо све од себе да се врати стари сјај овога клуба",  поручили су из ФК Радник.
 
 
(БН)  Фото:БН

Коментари / 0

Оставите коментар