Власт у Приједору не користи ресурсе за добробит грађана

- Приједор је један од најважнијих центра Републике Српске, али нажалост, садашња локална и републичка власт не користе ресурсе овог града за добробит својих грађана и регије – рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић након састанка Градског одбора ПДП-а Приједор. 

Република Српска 14.06.2023 | 19:34
Власт у Приједору не користи ресурсе за добробит грађана

Истакао је да је некада привредни центар сада познатији као један од центара изборних малверзација. 

- И у Приједору су током прошлих избора забиљежене бројне малверзације и преваре. Подсјетићу да смо господин Шаровић, господин Вукановић и ја поднијели кривичне пријаве због изборних превара на основу којих је формиран предмет и надам се да ће и малверзације које су се овдје дешавале проћи непристрасну и независну провјеру правосуђа – рекао је Бореновић. 

Говорећи о односима у опозицији, навео је да је иза нас један тежак период који је оставио одређену горчину. 

- Нажалост, то је донијело корист и задовољство само владајућем режиму. Потребно је много више разумијевања, уважавања, разговора и искрености да се то превазиђе, прије свега са једним дијелом опозиције, док са већином немамо отворених питања. Само тако се могу превазићи било какве разлике или несугласице и желим да вјерујем да ће бити довољно политичке мудрости да се то и деси – поручио је Бореновић. 

Члан Предсједништва ПДП-а Драшко Станивуковић истакао је да вјерује у пуно заједништво у ПДП-у. 

- Фокусиран сам на Бањалуку, гдје смо остварили значајне резултате и реализовали бројне пројекте. Бањалука је у претходне двије и по године постала побједничка прича, а сигуран сам да ћемо поновити побједу са претходних избора и наставити са радом за још бољу Бањалуку. Али увијек сам ту и за вас у Приједору, да разговарамо и да заједно постигнемо да и Република Српска постане побједничка прича – поручио је Станивуковић. 

Миодраг Деретић, предсједник Градског одбора ПДП Приједор је истакао да је, уједном врло турбулентном периоду, овај одбор је сачувао свој идентитет и чланство. 

- Показали смо да имамо добру подлогу за развој Градског одбора, на шта ћемо се фокусирати у циљу преузимања одговорности за град. Приједор је сада, под овом влашћу, заробљеник који служи за страначка подмиривања, а некадашњи привредни гиганти су предмет сумњивих пројеката – рекао је Деретић. 

Састанку је присуствовао и члан Предсједништва странке Миланко Михајилица. 

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Татар

14.06.2023 22:38

Ви срећом и немате такву могуцност али се питам да имате како бисте је ви користили.Ја исто ко и они или мало горе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корлеоне

15.06.2023 07:38

Док год видим људе попут Михаљице ја не видим да це иста боље бити у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоле

15.06.2023 08:33

Лопови исти свииии народе опаметите се

Name

БОБ РОЦК

15.06.2023 10:41

НИ У БАЊА ЛУЦИ, ОШТРОЈ ЛУЦИ, ДРВАРУ, САРАЈЕВУ ИСТОЧНОМ РУСКОМ, ПАЛАМА, СОКОЦУ, ПРЊАВОРУ, СРПЦУ, БРОДУ, ШАМЦУ, БИЈЕЉИНИ, ЗВОРНИКУ, СРЕБРЕНИЦИ, ВЛАСЕНИЦИ, МИЛИЋИМА, БРАТУНЦУ, ИСТОЧНОМ ИЛ ЗАПАДНОМ ГОРАЖДУ, ФОЧИ, ВИШЕ ГРАДУ, КАЛИНОВИКУ, ХАН ПИЈЕСКУ, СКЕЛАНИМА, ЧАЈНИЧУ, МОСТАРУ, НЕВЕСИЊУ, ТРЕБИЊУ, ЉУБИЊУ, ЛАКТАШИМА И ОСТАЛИМ ЗАЈЕДНИЦАМА, БЕГЛУЦИМА И АГАНЛУЦИМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгиша

17.06.2023 08:15

Супер, само што је ПДП сада у Приједору ПНП и у власти је. Ово сто је остало су остаци, на нивоу статистицке греске.

ОДГОВОРИТЕ