Дјетету позлилу у авиону, преминуло након слијетања

Једанаестогодишње дијете преминуло је након што је изгубило свијест у авиону компаније "Туркиш ерлајнз" који је принудно слетио у Будимпешту.

Свијет 11.06.2023 | 13:48
Дјетету позлилу у авиону, преминуло након слијетања

Авион је био на линији из Истанбула ка Њујорку када је дјетету позлило након чега је извршено принудно слијетање у Будимпешту.

Мађарски медији наводе да је дјетету пружена медицинска помоћ непосредно након слијетања авиона у Будимпешту.

Упркос реаговању љекара, дијете није могло да буде спашено. 

(Срна) Фото: Сомнук Кробкум/Геттy Имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дејвид

11.06.2023 14:08

Ста се то десавало у Витезу.. Јел ко одговарао за ону дјецу. Ко је убио Аугустину Гребенар.. Ста је то дијето икоме било криво. Мозда заузимало простор на игралисту за дјецу. Јел мозда било забрањено дјеци да се играју, да имају дјетињство.. Ко је побио ту дјецу. Тразимо одговор од америцке амбасаде. Тразимо одговор од Америке, творца правде Суда У Хагу, леглу судске мафије. Ста је са домацим правосудјем. Зна се ко је био командант, ко низи а ко у висем рангу. Пропјевали би они да има правде и да ради правосудје у које је Америка улозила милионе долара у БиХ само да би слузило мафији.. Хоцемо одговор : Ко су убице Аугустине Гребенар.. КО су оно високи бивси представнице г Инзко, и сви бивси високи представници, без морала и цасти.. Срам вас све било. А нароцито америцку амбасаду која стити окорјеле убице дјеце која немају 10 година старости.

ОДГОВОРИТЕ