Djetetu pozlilu u avionu, preminulo nakon slijetanja

Jedanaestogodišnje dijete preminulo je nakon što je izgubilo svijest u avionu kompanije "Turkiš erlajnz" koji je prinudno sletio u Budimpeštu.

Svijet 11.06.2023 | 13:48
Djetetu pozlilu u avionu, preminulo nakon slijetanja

Avion je bio na liniji iz Istanbula ka Njujorku kada je djetetu pozlilo nakon čega je izvršeno prinudno slijetanje u Budimpeštu.

Mađarski mediji navode da je djetetu pružena medicinska pomoć neposredno nakon slijetanja aviona u Budimpeštu.

Uprkos reagovanju ljekara, dijete nije moglo da bude spašeno. 

(Srna) Foto: Somnuk Krobkum/Getty Images

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dejvid

11.06.2023 14:08

Sta se to desavalo u Vitezu.. Jel ko odgovarao za onu djecu. Ko je ubio Augustinu Grebenar.. Sta je to dijeto ikome bilo krivo. Mozda zauzimalo prostor na igralistu za djecu. Jel mozda bilo zabranjeno djeci da se igraju, da imaju djetinjstvo.. Ko je pobio tu djecu. Trazimo odgovor od americke ambasade. Trazimo odgovor od Amerike, tvorca pravde Suda U Hagu, leglu sudske mafije. Sta je sa domacim pravosudjem. Zna se ko je bio komandant, ko nizi a ko u visem rangu. Propjevali bi oni da ima pravde i da radi pravosudje u koje je Amerika ulozila milione dolara u BiH samo da bi sluzilo mafiji.. Hocemo odgovor : Ko su ubice Augustine Grebenar.. KO su ono visoki bivsi predstavnice g Inzko, i svi bivsi visoki predstavnici, bez morala i casti.. Sram vas sve bilo. A narocito americku ambasadu koja stiti okorjele ubice djece koja nemaju 10 godina starosti.

ODGOVORITE