Стање елементарне непогоде због јаке кише у Вишеграду

На подручју општине Вишеград проглашено је стање елементарне непогоде услијед јаке кише која је нанијела велику штету, највише путевима, потврдио је начелник општине Младен Ђуревић послије сједнице Кризног штаба.

Република Српска 03.06.2023 | 21:13
Стање елементарне непогоде због јаке кише у Вишеграду

Ђуревић је појаснио да је јака киша која данас пада на подручју Вишеграда изазвала клизишта у појединим насељима и да је највећа штета била на путевима, које је вода дјелимично или скроз однијела.

– Имамо велики број захтјева од суграђана да се санирају путеви. Донијели смо одлуку о проглашењу стања елементарне непогоде – рекао је Ђуревић.

Он је напоменуо да ће тимови за процјену штете сутра бити на терену.

(Срна) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Маја

03.06.2023 21:55

Најлакше је процијенити штету много теже је господине начелнице професионално одрадити посао на терену покупити оборинске воде Најбрже се простре асфалт са роком године двије Вода наде себи пут а и киша ће бити ако нисте знали. СТРУКА ЈЕ СТРУКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

03.06.2023 23:58

Срам те било,ђуревићу,затрпао си скоро завршен базен само зато што га је почео правити начелник из сдс,господин Славиша Мишковић,а сад би да правиш изнова други.Ниједну рупу по путу ниси затрпао,ни пут уз главички поток завршио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Вишеград,

04.06.2023 10:36

Вјероватно би се тај базен напунио овом силном водом која је јуче пала, ако је оно био скоро завршен базен, онда никад ниси видио базен уживо.

Name

.Миланка.

04.06.2023 03:00

Хајд свакако мало,мало,праве се ти некакви путеви у тој недођији...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

04.06.2023 09:55

Нема кад ђуревић и екипа,андрић,перишић,др.печат размишљати о граду.Имају они преча посла,зиплајн,апартмани,куповина станова,на коју дестинацију ићи на одмор,водити рачуна ко их лајкује да би га запислили или ставили у неки управни одбор,ревизор итдитд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре за вишеград

04.06.2023 11:00

Јавља се будући савјетник ђуревићев.Ма богати,сад ми је лакше кад знам разлог што затрпасте базен.Због кише,добар разлог.Што га не завршисте,па га покристе.Овако ће се у нови базен лијепо и добро уградити,зна се већ ко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вгд

04.06.2023 11:09

Ма пустите сеоске путеве,села су ионако празна,сеоски путехи служе само за извлачење грађе из шума.ђуревићу сједи у службено ауто па прођи јонџом,горе кроз тунел,па улицом Цара Лазара,поред бивше општине,преко рзавског моста и направи круг око града.Да ти напишем колико има рупа,неби вјеровао,преброј и увјери се сам.Пусти шта ти причају савјетници,кад ти је могла милица станчић бити савјетник јасно ми је колико је сати.

ОДГОВОРИТЕ