Вриједна донацији из Бинга организацији СОС дјечијих села у БиХ

Поводом обиљежавања 10 година пријатељства Компанија “Бинго” донирала је организацији СОС дјечијих села у БиХ 44 хиљаде марака. Захваљујући овој донацији биће обезбјеђено све што је током године потребно дјеци за срећно И безбрижно одрастање.

Босна и Херцеговина 15.05.2023 | 13:22
Вриједна донацији из Бинга организацији СОС дјечијих села у БиХ

Из компаније Бинго кажу да је изузетна част И задовољство бити најбољи пријатељ СОС дјечијим селима у БиХ.

“Осим финансијске подршке компаније Бинго се труди да понуди и додатну подршку кроз разне едукације и пројекте, те да младе људе припремимо за оно што их чека послије, а то је реални живот и пословна заједница” истакао је извршни директор за бизнис операције компаније Бинго Тузла Един Ибрахимовић.

Компанија Бинго се труди да и своје пословне партнере мотивише да у што већем броју дају подршку СОС дјечијим селима, јер су, како кажу, дјеца наша будућност, без обзира одакле долазе И каквог су поријекла.

“СОС дјечија села у БиХ су изузетна организације која пружају подршку, коју у таквом облику не ,можемо наћи нигдје. Свједоци смо колико је породица битна, суштински,  не формално. Овдје на овом мјесту дјеца налазе оно што им је најбитније љубав, пажњу и усмјерење, наводи Ибрахимовић.

Осим што је највећа домаћа компанија, Бинго је и највећи донатор С0С дјечијих села, кажу из ове организације.

“То што Бинго даје СОС дјечијим селима је много више од новца. У питању је стална сарадња, стално присуство наших људи у Бинго тржним центрима, континуирана финансијска помоћ и сарадња на бројним другим пројектима”, рекао је Национални директор СОС дјечијих села у БиХ Малик Гарибија.

Без несебичне и дугогодишње подршке компаније Бинго али иИ осталих донатора рад и постојање дјечијих села у БиХ, онако како данас изгледају не би било могуће, наводе из ове организације.  

(БН) Фото: БН

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БЛ

15.05.2023 17:54

Цеститке за Бинго. Купуј домаце.

ОДГОВОРИТЕ