Vrijedna donaciji iz Binga organizaciji SOS dječijih sela u BiH

Povodom obilježavanja 10 godina prijateljstva Kompanija “Bingo” donirala je organizaciji SOS dječijih sela u BiH 44 hiljade maraka. Zahvaljujući ovoj donaciji biće obezbjeđeno sve što je tokom godine potrebno djeci za srećno I bezbrižno odrastanje.

Bosna i Hercegovina 15.05.2023 | 13:22
Vrijedna donaciji iz Binga organizaciji SOS dječijih sela u BiH

Iz kompanije Bingo kažu da je izuzetna čast I zadovoljstvo biti najbolji prijatelj SOS dječijim selima u BiH.

“Osim finansijske podrške kompanije Bingo se trudi da ponudi i dodatnu podršku kroz razne edukacije i projekte, te da mlade ljude pripremimo za ono što ih čeka poslije, a to je realni život i poslovna zajednica” istakao je izvršni direktor za biznis operacije kompanije Bingo Tuzla Edin Ibrahimović.

Kompanija Bingo se trudi da i svoje poslovne partnere motiviše da u što većem broju daju podršku SOS dječijim selima, jer su, kako kažu, djeca naša budućnost, bez obzira odakle dolaze I kakvog su porijekla.

“SOS dječija sela u BiH su izuzetna organizacije koja pružaju podršku, koju u takvom obliku ne ,možemo naći nigdje. Svjedoci smo koliko je porodica bitna, suštinski,  ne formalno. Ovdje na ovom mjestu djeca nalaze ono što im je najbitnije ljubav, pažnju i usmjerenje, navodi Ibrahimović.

Osim što je najveća domaća kompanija, Bingo je i najveći donator S0S dječijih sela, kažu iz ove organizacije.

“To što Bingo daje SOS dječijim selima je mnogo više od novca. U pitanju je stalna saradnja, stalno prisustvo naših ljudi u Bingo tržnim centrima, kontinuirana finansijska pomoć i saradnja na brojnim drugim projektima”, rekao je Nacionalni direktor SOS dječijih sela u BiH Malik Garibija.

Bez nesebične i dugogodišnje podrške kompanije Bingo ali iI ostalih donatora rad i postojanje dječijih sela u BiH, onako kako danas izgledaju ne bi bilo moguće, navode iz ove organizacije.  

(BN) Foto: BN

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

BL

15.05.2023 17:54

Cestitke za Bingo. Kupuj domace.

ODGOVORITE