Посљедњи испраћај за жртве два масакра у Србији

Полицајац Милан П., његова сестра Кристина, као и Далибор Т., жртве крававог пира Уроша Б. (21) код Младеновца, сахрањени су данас на гробљу у селу Дубона.

Србија 07.05.2023 | 16:48
Посљедњи испраћај за жртве два масакра у Србији

Велики број мештана окупио се да испрати Милана, његову сестру Кристину и Далибора. Сахрани је присуствовао и министар полиције Братислав Гашић.

Опело у селу Дубона почело је око 14 часова, а више стотина мештана и велики број полицајаца, колега убијеног Милна П., испратили су страдале на вечни починак. Колеге убијеног полицајца и даље не могу да поверују у то да њега више нема међу живима.

Подсетимо, јуче је у Малом Орашју код Младеновца, где је помахнитали Урош Б. (21), 4. маја из калашњикова убио седам младића и једну девојку, сахрањено пет жртава – М. М. (18), Н. М. (15), Л. М. (20), Н. С. (19) и А. М. (17).

Такође, сахрањене су и жртве Косте К. (14), који је у среду у школи „Владислав Рибника“ убио девет особа, а шест раднио.

Током јучерашњег дана у Србији је сахрањено 10 жртвава два стравична масакра.

Подсетимо, јавност у региону не може да се опорави од страшних трагедија које су се догодиле протеклих неколико дана.

Прцо је Коста К. (14) упао у школу „Владислав Рибникар на Врачару“ и из очевог пиштоља усмртио девет особа – осморо школских другара и портира школе.

Наредног дана догодио се нови масакр.

Урош Б. је хицима из аутоматске пушке убио осам особа, а 14 ранио.

(<стронг>Нова.рс) Фото: Нова.рс

Коментари / 0

Оставите коментар