Деца су нам страдала, ово је опомена за све

Јелена Карлеуша огласила се путем друштвених мрежа и изјавила саучешћа породицама настрадале деце у Основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару.

Магазин 03.05.2023 | 15:55
Деца су нам страдала, ово је опомена за све

Карлеуша, која је дубока потрешена овом трагичном вешћу, сматра да је ово опомена за све нас: <див цласс="адс">  <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/05/03/15/3447742_сцреенсхот-305_фф.јпг?вер=1683121365" алт="Јелена Карлеуша" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ<бр /><бр />

- Црни дан за Србију. Незапамћена трагедија. Страдала су наша деца. од руке детета. Дете је убило осморо деце, а има и оних којима се боре за живот. Дете је узело пиштољ од оца и уз списак за одстрел и кренуло у основну школу. Дете није промашило. Дете је убијало мирно и хладно. Дете је било одличан ђак и из добре породице. Дете није показало милост. Нека ово буде опомена у каквом свету живимо и како ово сулудо време утиче на наше нејаке. Насиље којима се деца бомбардују из свих медија, из свих животних структура узело је данак. Ово је опомена за све нас. Саучешће породицама деце која су изгубила живот, нека им Универзум да снагу у овој трагедији... и ако постоји нека правда, да сва деца којој се боре за живот у овом тренутку преживе као и њихова наставница- написала је Јелена.

Подсетимо, у пуцњави која се јутрос догодила у Основној школи "Владислав Рибникар“ на Врачару од стране четрнаестогодишњег дечака убијено је осморо деце и радник обезбеђења, док су шесторо деце и један наставник школе рањени и тренутно су збринути у Ургентном центру и Тиршовој, кажу у МУП-у.

(Курир.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ОПОМЕНА???

03.05.2023 14:32

До када,опомена?!До сљедећег масовног убиства?!?!?! Опомена за друге,бит ће ,кад овог малог монструма ликвидирају на најболнији начин,уз присуство родитеља који нису васпитали ово дериште!!!Е,тад ће многи да се запитају,хоће ли кренути стопама ове звијери,прије него донесу такву одлуку!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрач

03.05.2023 14:38

И вјероватно мислиш како си ти примјер одличниг примјера узорног грађанина на којег требају да се сви угледају. Видиш, ја мислим да ти спадаш у велику група може се рећи већину који су индиректно криви за сву несрећу што се дешава овом друштву. Мислим да се ти и такви не би требали ни оглашавати око овог јер ви ништа не схватате а многи сте и безобразни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОА

03.05.2023 14:53

Ти прва да се макнеш са свих медија, јер си оличење свега лошег и у понашању и у музици (ако је то музика) и у изгледу (ако имаш ишта своје на себи и у себи!)! А ми да угасимо тв и ископчамо нет, јер док родитељи гледају Вриске Дупетарије по тв, клинци "висе" по нету у којеквим болесним и сатанским изазовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

03.05.2023 17:24

Много је тога сто треба уклонити из насег друства.Медју првим су јелена карлеуса и њој слицни који негативно утицу на насу дјецу.Иди у кафану и на васаре ,јавне куце...тамо ти је мјесто

ОДГОВОРИТЕ