Deca su nam stradala, ovo je opomena za sve

Jelena Karleuša oglasila se putem društvenih mreža i izjavila saučešća porodicama nastradale dece u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Magazin 03.05.2023 | 15:55
Deca su nam stradala, ovo je opomena za sve

Karleuša, koja je duboka potrešena ovom tragičnom vešću, smatra da je ovo opomena za sve nas:

 
Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

- Crni dan za Srbiju. Nezapamćena tragedija. Stradala su naša deca. od ruke deteta. Dete je ubilo osmoro dece, a ima i onih kojima se bore za život. Dete je uzelo pištolj od oca i uz spisak za odstrel i krenulo u osnovnu školu. Dete nije promašilo. Dete je ubijalo mirno i hladno. Dete je bilo odličan đak i iz dobre porodice. Dete nije pokazalo milost. Neka ovo bude opomena u kakvom svetu živimo i kako ovo suludo vreme utiče na naše nejake. Nasilje kojima se deca bombarduju iz svih medija, iz svih životnih struktura uzelo je danak. Ovo je opomena za sve nas. Saučešće porodicama dece koja su izgubila život, neka im Univerzum da snagu u ovoj tragediji... i ako postoji neka pravda, da sva deca kojoj se bore za život u ovom trenutku prežive kao i njihova nastavnica- napisala je Jelena.

Podsetimo, u pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar“ na Vračaru od strane četrnaestogodišnjeg dečaka ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj, kažu u MUP-u.

(Kurir.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

OPOMENA???

03.05.2023 14:32

Do kada,opomena?!Do sljedećeg masovnog ubistva?!?!?! Opomena za druge,bit će ,kad ovog malog monstruma likvidiraju na najbolniji način,uz prisustvo roditelja koji nisu vaspitali ovo derište!!!E,tad će mnogi da se zapitaju,hoće li krenuti stopama ove zvijeri,prije nego donesu takvu odluku!!!

ODGOVORITE
Name

Posmatrač

03.05.2023 14:38

I vjerovatno misliš kako si ti primjer odličnig primjera uzornog građanina na kojeg trebaju da se svi ugledaju. Vidiš, ja mislim da ti spadaš u veliku grupa može se reći većinu koji su indirektno krivi za svu nesreću što se dešava ovom društvu. Mislim da se ti i takvi ne bi trebali ni oglašavati oko ovog jer vi ništa ne shvatate a mnogi ste i bezobrazni.

ODGOVORITE
Name

БОА

03.05.2023 14:53

Ти прва да се макнеш са свих медија, јер си оличење свега лошег и у понашању и у музици (ако је то музика) и у изгледу (ако имаш ишта своје на себи и у себи!)! А ми да угасимо тв и ископчамо нет, јер док родитељи гледају Вриске Дупетарије по тв, клинци "висе" по нету у којеквим болесним и сатанским изазовима.

ODGOVORITE
Name

Marko

03.05.2023 17:24

Mnogo je toga sto treba ukloniti iz naseg drustva.Medju prvim su jelena karleusa i njoj slicni koji negativno uticu na nasu djecu.Idi u kafanu i na vasare ,javne kuce...tamo ti je mjesto

ODGOVORITE