Огромне гужве на прелазима, и до пет сати се чека

Дуге колоне возила чекају на излазак из БиХ према Хрватској на граничним прелазима Велика Кладуша, Градишка, Доња Градина, Изачић, Нови Град, Козарска Дубица, Хаџин Поток и Орашје, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Република Српска 02.05.2023 | 16:04
Огромне гужве на прелазима, и до пет сати се чека

Велике гужве забиљежене су и на граничном прелазу Маљевац, а, како јављају читаоци, у дугој колони се чека чак и до 4-5 сати.

На улазу у БиХ колоне возила су на граничним прелазима: Осоје, Каменско, Бијача и Дољани. И на осталим граничним прелазима промет путничких возила је појачан, али задржавања за сада нису дужа од 30 минута.

Највеће гужве и данас су на дионици Мостар-Јабланица, због радова у Доњој Јабланици. Застоји се до краја дана очекују и на дионицама од Јабланице према Сарајеву.

(Аваз)  Фото: Аваз

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

анте

02.05.2023 14:17

Лијепо је диси роден и одрастао а ваља се вратити у стварност ова посјета брнабицке и интерконекција пленковица отјера људе цимсу процитали ударне вијести о добробити сусједа и бриге за ова три напацена народа моја дјеца сколовала се ту али изградзују тудзе зрдавство и туде путеве и СКОЛЕ И.Т,Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па кад смо јадна земља

03.05.2023 03:50

4 пута прелазим границе када идем аутопутем до Бгд, без везе се цека , нема ни нормалних границних прелаза , ни нормалних аутопутева, огромне су гузве и цекања, да се цовјеку смуци путовање аутом. А авиолинија немамо, возни саобрацај не постоји….

ОДГОВОРИТЕ