Ogromne gužve na prelazima, i do pet sati se čeka

Duge kolone vozila čekaju na izlazak iz BiH prema Hrvatskoj na graničnim prelazima Velika Kladuša, Gradiška, Donja Gradina, Izačić, Novi Grad, Kozarska Dubica, Hadžin Potok i Orašje, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Republika Srpska 02.05.2023 | 16:04
Ogromne gužve na prelazima, i do pet sati se čeka

Velike gužve zabilježene su i na graničnom prelazu Maljevac, a, kako javljaju čitaoci, u dugoj koloni se čeka čak i do 4-5 sati.

Na ulazu u BiH kolone vozila su na graničnim prelazima: Osoje, Kamensko, Bijača i Doljani. I na ostalim graničnim prelazima promet putničkih vozila je pojačan, ali zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Najveće gužve i danas su na dionici Mostar-Jablanica, zbog radova u Donjoj Jablanici. Zastoji se do kraja dana očekuju i na dionicama od Jablanice prema Sarajevu.

(Avaz)  Foto: Avaz

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ante

02.05.2023 14:17

Lijepo je disi roden i odrastao a valja se vratiti u stvarnost ova posjeta brnabicke i interkonekcija plenkovica otjera ljude cimsu procitali udarne vijesti o dobrobiti susjeda i brige za ova tri napacena naroda moja djeca skolovala se tu ali izgradzuju tudze zrdavstvo i tude puteve i SKOLE I.T,D

ODGOVORITE
Name

Pa kad smo jadna zemlja

03.05.2023 03:50

4 puta prelazim granice kada idem autoputem do Bgd, bez veze se ceka , nema ni normalnih granicnih prelaza , ni normalnih autoputeva, ogromne su guzve i cekanja, da se covjeku smuci putovanje autom. A aviolinija nemamo, vozni saobracaj ne postoji….

ODGOVORITE