Ђоковић ће завршити као најбољи свих времена

Швајцарски тенисер Станислас Вавринка, који наступа на тениском турниру "Српска опен" у Бањалуци, рекао је да би судећи по резултатима и свим параметрима Новак Ђоковић требало да заврши као најбољи тенисер свих времена.

Република Српска 16.04.2023 | 18:49
Ђоковић ће завршити као најбољи свих времена

"Сматрам Новака добрим пријатељем. Увијек је био огроман изазов играти против њега. Добио сам га у гренд слем финалима и то су ми неке од најљепших успомена", рекао је Вавринка.

О потенцијалном мечу са Ђоковићем у другом колу турнира, Швајцарац није желио много да прича.

"Морам прво да побиједим у првом колу против младог Француза Луке Ван Ашеа. Надам се да ћу тријумфовати на том мечу и поново причати послије тога о Новаку", рекао је Вавринка.

Вавринка је, када је ријеч о условима за тенис у Бањалуци, све оцијенио као ново и лијепо, пренио је сајт "Српска опен".

"Срећан сам што сам овдје и очекујем добру атмосферу на трибинама", рекао је овај троструки освајач грен слем турнира на конференцији за новинаре у тениском комплексу у Бањалуци.

"Српска опен 2023" је АТП турнир из серије 250, који се након двије узастопне године у Београду, ове године одржава у Бањалуци.

(Српска опен) Фото: Српска опен

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бања Лука

16.04.2023 17:03

Засто толико инсистирају организатори да тенисери хвале организацију и окупани Бања Луку...ниста не мозе сакрити цињеницу да су огромну суму новца стрпали у своје дзепове, народног новца

ОДГОВОРИТЕ
Name

синиса

16.04.2023 18:30

Дјоковиц сампион

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Вавринка

16.04.2023 19:23

Сад ћеш ти видјети депресије на трибинама.

ОДГОВОРИТЕ