Đoković će završiti kao najbolji svih vremena

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka, koji nastupa na teniskom turniru "Srpska open" u Banjaluci, rekao je da bi sudeći po rezultatima i svim parametrima Novak Đoković trebalo da završi kao najbolji teniser svih vremena.

Republika Srpska 16.04.2023 | 18:49
Đoković će završiti kao najbolji svih vremena

"Smatram Novaka dobrim prijateljem. Uvijek je bio ogroman izazov igrati protiv njega. Dobio sam ga u grend slem finalima i to su mi neke od najljepših uspomena", rekao je Vavrinka.

O potencijalnom meču sa Đokovićem u drugom kolu turnira, Švajcarac nije želio mnogo da priča.

"Moram prvo da pobijedim u prvom kolu protiv mladog Francuza Luke Van Ašea. Nadam se da ću trijumfovati na tom meču i ponovo pričati poslije toga o Novaku", rekao je Vavrinka.

Vavrinka je, kada je riječ o uslovima za tenis u Banjaluci, sve ocijenio kao novo i lijepo, prenio je sajt "Srpska open".

"Srećan sam što sam ovdje i očekujem dobru atmosferu na tribinama", rekao je ovaj trostruki osvajač gren slem turnira na konferenciji za novinare u teniskom kompleksu u Banjaluci.

"Srpska open 2023" je ATP turnir iz serije 250, koji se nakon dvije uzastopne godine u Beogradu, ove godine održava u Banjaluci.

(Srpska open) Foto: Srpska open

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Banja Luka

16.04.2023 17:03

Zasto toliko insistiraju organizatori da teniseri hvale organizaciju i okupani Banja Luku...nista ne moze sakriti cinjenicu da su ogromnu sumu novca strpali u svoje dzepove, narodnog novca

ODGOVORITE
Name

sinisa

16.04.2023 18:30

Djokovic sampion

ODGOVORITE
Name

E moj Vavrinka

16.04.2023 19:23

Sad ćeš ti vidjeti depresije na tribinama.

ODGOVORITE