Честитке од колега Дешавања у Бијељини

"Професионализам, изграђена новинарска етика и одговорност, као и правовремено извјештавање у интересу јавности, особине су које красе Вашу телевизију", наводи се у честитки коју је поводом 25. рођендана БН телевизији упутила редакција портала Дешавања у Бијељини.

Република Српска 16.04.2023 | 13:20
Честитке од колега Дешавања у Бијељини

Поштовани,

Редакција портала Дешавања у Бијељини Вам честита највећи и најрадоснији хришћански празник Васкрс уз традиционални хришћански поздрав ХРИСТОС ВАСКРЕСЕ - ВАИСТИНУ ВАСКРЕСЕ".

Такође, Редакција портала Дешавања у Бијељини Вама, господине Тришићу, као и свим запосленима честита и 25. рођендан, рођендан БН ТВ!

Професионализам, изграђена новинарска етика и одговорност, као и правовремено извјештавање у интересу јавности, особине су које красе Вашу телевизију. 

Доказ свега тога је Ваше двадесетпетогодишње трајање, али је и обавеза да БН телевизија још годинама траје и буде сваке наредне године још успјешнија.

Желимо Вам да у годинама које долазе будете још успјешнији у пословању, још професионалнији у раду и да Ваша телевизија живи још много година, стоји у честитки редакције портала Дешавања у Бијељини.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јаааа

16.04.2023 12:05

Свака част,све најбоље поводом рођендана и да још дуго година трајете као једна од најобјективнијих телевизија на овим просторима а и шире,сретан Васкрс и живјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленка Крнета

16.04.2023 22:13

ДОБРО ДОШАО НОЛЕ.!!! ВОЛИМО ТЕ- ПУНО, ПУНО !!♥️♥️♥️

ОДГОВОРИТЕ