Čestitke od kolega Dešavanja u Bijeljini

"Profesionalizam, izgrađena novinarska etika i odgovornost, kao i pravovremeno izvještavanje u interesu javnosti, osobine su koje krase Vašu televiziju", navodi se u čestitki koju je povodom 25. rođendana BN televiziji uputila redakcija portala Dešavanja u Bijeljini.

Republika Srpska 16.04.2023 | 13:20
Čestitke od kolega Dešavanja u Bijeljini

Poštovani,

Redakcija portala Dešavanja u Bijeljini Vam čestita najveći i najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs uz tradicionalni hrišćanski pozdrav HRISTOS VASКRESE - VAISTINU VASКRESE".

Takođe, Redakcija portala Dešavanja u Bijeljini Vama, gospodine Trišiću, kao i svim zaposlenima čestita i 25. rođendan, rođendan BN TV!

Profesionalizam, izgrađena novinarska etika i odgovornost, kao i pravovremeno izvještavanje u interesu javnosti, osobine su koje krase Vašu televiziju. 

Dokaz svega toga je Vaše dvadesetpetogodišnje trajanje, ali je i obaveza da BN televizija još godinama traje i bude svake naredne godine još uspješnija.

Želimo Vam da u godinama koje dolaze budete još uspješniji u poslovanju, još profesionalniji u radu i da Vaša televizija živi još mnogo godina, stoji u čestitki redakcije portala Dešavanja u Bijeljini.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Jaaaa

16.04.2023 12:05

Svaka čast,sve najbolje povodom rođendana i da još dugo godina trajete kao jedna od najobjektivnijih televizija na ovim prostorima a i šire,sretan Vaskrs i živjeli!

ODGOVORITE
Name

Milenka Krneta

16.04.2023 22:13

DOBRO DOŠAO NOLE.!!! VOLIMO TE- PUNO, PUNO !!♥️♥️♥️

ODGOVORITE