ПУ Зворник: У саобраћајки смртно страдао пјешак

На регионалном путу Каракај – Сапна, у мјесту Цере данас се око 06,50 часова догодила саобраћајна несрећа у којој је једно лице смртно страдало.

Република Српска 13.04.2023 | 13:35
ПУ Зворник: У саобраћајки смртно страдао пјешак

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Зворник су извршили увиђај саобраћајне несреће.

У саобраћајној несрећи је учествовало путничко моторно возило марке „Тоyота”, којим је управљало лице Ц.С. из Зворника и пјешак Л.М.  

Пјешаку је констатована смрт у зворничкој болници.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужлац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, који је наложио предузимање свих мјера и радњи и достављање извјештаја о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“, саопштено је из ПУ Зворник.

(БН) Фото: Илустрација 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бок

13.04.2023 14:06

Што је више појачаних контрола, ситуација је иста или је све гора, што значи да полиција и цијело друштво, осим јалове репресије, нема ништа друго у плану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

13.04.2023 18:05

Кратко и јасно рецено.Репресију полиција спроводи против оних који праве ситне невазне прекрсаје које никога не угрозавају.На мене је налетио прије неколико година Црни Ауди 6 једва сам побјегао.Када сам прицао куму он ми реце то су ови из владе.Па прије коју годину Додик јавно говори како брзо вози,а не смију га уставито,а они који су уз Додика,а има их сигурно хиљаде понасају се као и Додик.