PU Zvornik: U saobraćajki smrtno stradao pješak

Na regionalnom putu Кarakaj – Sapna, u mjestu Cere danas se oko 06,50 časova dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice smrtno stradalo.

Republika Srpska 13.04.2023 | 13:35
PU Zvornik: U saobraćajki smrtno stradao pješak

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nesreće.

U saobraćajnoj nesreći je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Toyota”, kojim je upravljalo lice C.S. iz Zvornika i pješak L.M.  

Pješaku je konstatovana smrt u zvorničkoj bolnici.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužlac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“, saopšteno je iz PU Zvornik.

(BN) Foto: Ilustracija 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bok

13.04.2023 14:06

Što je više pojačanih kontrola, situacija je ista ili je sve gora, što znači da policija i cijelo društvo, osim jalove represije, nema ništa drugo u planu.

ODGOVORITE
Name

Nenad

13.04.2023 18:05

Kratko i jasno receno.Represiju policija sprovodi protiv onih koji prave sitne nevazne prekrsaje koje nikoga ne ugrozavaju.Na mene je naletio prije nekoliko godina Crni Audi 6 jedva sam pobjegao.Kada sam pricao kumu on mi rece to su ovi iz vlade.Pa prije koju godinu Dodik javno govori kako brzo vozi,a ne smiju ga ustavito,a oni koji su uz Dodika,a ima ih sigurno hiljade ponasaju se kao i Dodik.