Оперативна акција „Студенац“ – ухапшено 11 лица

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) су данас, у склопу оперативне акције „Студенац“, на подручју Зенице, Витеза, Љубушког, Чапљине, Посушја, Цазина, Бања Луке и Бијељине реализовали претресе стамбених објеката и покретних ствари на 18 локација.

Босна и Херцеговина 12.04.2023 | 17:45
Оперативна акција „Студенац“ – ухапшено 11 лица

Слободе је лишено 11 лица због постојања основа сумње да су починила кривична дјела „Организовани криминал“, „Кривотворење знакова за обиљежавање робе, мјера и утега“, „Недозвољен промет акцизних производа“, "Недопуштено складиштење робе“ и „Кријумчарење“ прописана Кривичним законом Босне и Херцеговине.

Лица лишена слободе су спроведена у просторије СИПА-е, ради криминалистичке обраде и испитивања у својству осумњиченог.

Приликом претреса откривени су и привремено одузети предмети и документација који могу послужити као доказ у кривичном поступку, саопштено из СИПА-е.

(БН) Фото: Илустрација 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

зока

12.04.2023 15:57

Је ли Змај од Лактаса ухапсен

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

12.04.2023 15:58

Оштетили буџет за 10 хиљада, кад не знају красти на велико не треба им дозволити ни мало. Морају ући у институције да уче како се краде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

михаил

12.04.2023 17:01

Колико треба година да се несто из толико опљацкане привреде процесуира.Тузиластво, СИПА треба да претресе и конацно несто од правде да добије овај народ, кога су институције у ропство отерале.Нека запамте у тузиластву, ропство које следује наредне генерације, су они и инспекцијске слузбе створили.

ОДГОВОРИТЕ