Индира Радић о свом животу и борби да врати сина

Већ дужи временски период певачица Индира Радић није медијски заступљена, далеко од очију јавности она живи повученим, породичним животом, а остварила се и у улози баке која јој и те како прија.

Забава 27.03.2023 | 17:45
Индира Радић о свом животу и борби да врати сина

Како своју приватност не жели да дели на тацни, мало је познато да је још како двадесетпетогодишњакиња на свет донела сина Северина, док је бивши муж Индире Радић и данас права мистерија за јавност.

Да је деведесетих година прошла кроз веома тежак животни период открила је својевремено у једном интервјуу за домаће медије, а тема које се дотакле управо је бивши муж Индире Радић чији је идентитет непознат, а са којим се након развода борила око старатељства за сина којег је он одвео, те је једва успела да га врати.

Indira Radić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРЕМИЈЕРА

- Мој живот, поготово у том периоду, био је пун трња, изазова, искушења, суза, туге, бола. Ишла сам и борила се као морепловац. Да сам била слабић и кукавица, не бих опстала. Мој бивши је сам узео дете, тад сам хтела да умрем. Када је завршено суђење и у Босни и у Србији, син је припао мени - рекла је певачица у својој исповести тада и објаснила шта је пресудило да му, после свега, опрости:

Мој бивши муж није који моли, иначе да јесте и даље бисмо били у браку и били бисмо заједно. Пошто нас је наш син повезао у периоду када је он већ постао одрастао човек, када је хтео да се ожени, онда смо се ми нашли као родитељи и ту сам ја наравно преко свега прешла. Сама сам себи рекла, не могу да заборавим, али јесам заборавила. Најважније да је мој син велики одговорни мушкарац, који брине о породици, један диван човек, и поносна сам на њега. Он има дивну женицу која је дошла из Русије и пресрећна сам што могу да кажем да сам добила ћерку коју сам одувек желела - испричала је Индира за домаће медије.

(Курир.рс/ Сторy)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гоцев Дуско ЦХ

11.01.2024 18:11

Индира волим твоје пјесме јер ме јако додируј за твојеа зивотна историја И имају пуно додира са мој зивотни пут.морам да казем да ми се свигате као особа И стил пјевање понасај поздрав И зелим вам све најлепсе како у приватем зивоту тако И у кариерт.

ОДГОВОРИТЕ