Настављена сједница Народне скупштине (УЖИВО)

 Сједница Народне скупштине Републике Српске настављена је након редовне паузе расправом о приједлогу закона о измјенама и допунама Закона о Фонду за развој и запошљавање Републике Српске.

Република Српска 15.03.2023 | 17:32
Настављена сједница Народне скупштине (УЖИВО)

Биће разматрани и приједлог закона о граду Прњавор, те приједлог закона о измјенама и допунама Закона о територијалној организацији Републике Српске.

На дневном реду је и нацрт закона о измјенама и допунама Кривичног законика.

(БН) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

1дио

15.03.2023 17:57

Смешно је било гледати жунића како прича о педофилији, а потом и црнадак, а и још ко, нисам више гледао јер је гнусано, такве ствари се решавају међу људима од знања измешу зидова никако јавно за масе чиме се подстиче управо то причом о томе, и народ од модерне пошасти треба чуват. Да не бих писао народној скупштини, пишем бну. Ко гарантује да управо жунић нема склоност ка педофилији? Ја бих то предочио јабуком, од заметања до зрења и ви посматрате јабуку, на исти начин можете посматрати и људско биће, али људском бићу је дата одећа, а живимо у време разголићавања, тесне одеће, када се све види, и нису тој моди поштеђена ни деца, и све се то емитује преко тв екрана, нета где год може. И наравно кад је некому интерес онда подстче да људи размишљају о таквим стварима, неки прихвате грех, а неки се потом одупиру када виде да је грех.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ДЕНИС

15.03.2023 18:50

ДЕНИС СУЛИЦ. НЕЗАВИСНИ УНИВЕРЗИТЕТ. ПРИВАТНИ. ФУЈ МАЈКУ ЛИ ВАМ Ј..... ЛОПОВСКУ И ВАМА И ПРИВАТНИМ УНИВЕРЗИТЕТИМА. БАНДО.

Name

Амаа

15.03.2023 18:11

Каква скупстина па то је партијсковецинска а не народна узурпиран институцијаа поодавноо је требало бити распустена лопове партијасе у затворе и одузимањеее прљавог капиталаааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узас

15.03.2023 19:58

Денис Сулиц министар ,? Фуј ...забавите се здравством мало и повецајте плате медицинарима да не бјезе сваки дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А она што

15.03.2023 22:10

Води (народну) Скупштину,да ли је то она Што је конкуренција Сањи Вулић,из Добоја што се Диви Баји кад говори : Ја сам као мала говорила Додо,Додо,Додо, чини ми се да је??

Name

Мо

15.03.2023 23:57

Стоп диктатури! Нецемо да будемо Сјеверна Кореја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здраве

16.03.2023 03:53

Стевандићу по овоме што ти радиш у скупштини, испаде да онај твој пас што га водаш по Старчевици много паметнији од тебе.

ОДГОВОРИТЕ