Nastavljena sjednica Narodne skupštine (UŽIVO)

 Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je nakon redovne pauze raspravom o prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Fondu za razvoj i zapošljavanje Republike Srpske.

Republika Srpska 15.03.2023 | 17:32
Nastavljena sjednica Narodne skupštine (UŽIVO)

Biće razmatrani i prijedlog zakona o gradu Prnjavor, te prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srpske.

Na dnevnom redu je i nacrt zakona o izmjenama i dopunama Кrivičnog zakonika.

(BN) 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

1dio

15.03.2023 17:57

Smešno je bilo gledati žunića kako priča o pedofiliji, a potom i crnadak, a i još ko, nisam više gledao jer je gnusano, takve stvari se rešavaju među ljudima od znanja izmešu zidova nikako javno za mase čime se podstiče upravo to pričom o tome, i narod od moderne pošasti treba čuvat. Da ne bih pisao narodnoj skupštini, pišem bnu. Ko garantuje da upravo žunić nema sklonost ka pedofiliji? Ja bih to predočio jabukom, od zametanja do zrenja i vi posmatrate jabuku, na isti način možete posmatrati i ljudsko biće, ali ljudskom biću je data odeća, a živimo u vreme razgolićavanja, tesne odeće, kada se sve vidi, i nisu toj modi pošteđena ni deca, i sve se to emituje preko tv ekrana, neta gde god može. I naravno kad je nekomu interes onda podstče da ljudi razmišljaju o takvim stvarima, neki prihvate greh, a neki se potom odupiru kada vide da je greh.

ODGOVORITE
Name

A DENIS

15.03.2023 18:50

DENIS SULIC. NEZAVISNI UNIVERZITET. PRIVATNI. FUJ MAJKU LI VAM J..... LOPOVSKU I VAMA I PRIVATNIM UNIVERZITETIMA. BANDO.

Name

Amaa

15.03.2023 18:11

Kakva skupstina pa to je partijskovecinska a ne narodna uzurpiran institucijaa poodavnoo je trebalo biti raspustena lopove partijase u zatvore i oduzimanjeee prljavog kapitalaaaa

ODGOVORITE
Name

Uzas

15.03.2023 19:58

Denis Sulic ministar ,? Fuj ...zabavite se zdravstvom malo i povecajte plate medicinarima da ne bjeze svaki dan.

ODGOVORITE
Name

A ona što

15.03.2023 22:10

Vodi (narodnu) Skupštinu,da li je to ona Što je konkurencija Sanji Vulić,iz Doboja što se Divi Baji kad govori : Ja sam kao mala govorila Dodo,Dodo,Dodo, čini mi se da je??

Name

Mo

15.03.2023 23:57

Stop diktaturi! Necemo da budemo Sjeverna Koreja!

ODGOVORITE
Name

Zdrave

16.03.2023 03:53

Stevandiću po ovome što ti radiš u skupštini, ispade da onaj tvoj pas što ga vodaš po Starčevici mnogo pametniji od tebe.

ODGOVORITE