Држављанка БиХ избодена, њен партнер ухапшен

Држављанка БиХ (45) избодена је синоћ на улици у италијанском граду Трсту, а јутрос се властима предао њен бивши партнер (39), иначе држављанин самопроглашеног Косова, који је признао ово кривично дјело.

Босна и Херцеговина 09.03.2023 | 22:23
Држављанка БиХ избодена, њен партнер ухапшен

Како преносе италијански медији, иако је у први мах побјегао са лица мјеста, јутрос се сам пријавио у полицијску станицу, након чега је идентификован и ухапшен. Он је одмах спроведен у затвор Коронео.

Жена је хоспитализована, и иако има убодне ране по леђима, није животно угрожена, мада је у тешком стању.

Медији преносе да га је она само дан раније, 7. марта, пријавила због пријетњи, које су се на крају и обистиниле. Реконструишући цијели догађај, полиција је саопштила да се жена синоћ враћала кући када ју је он пресрео и напао. Избо ју је неколико пута по леђима, али на срећу, није повријеђен ниједан витални орган.

Када је видио шта је урадио, побјегао је са лица мјеста, а пролазници су звали хитну помоћ. Како преносе медији, мотив напада је вјероватно пријава коју је жена поднијела само дан раније.

Италијанска полиција је потврдила да наставља истрагу, јер сумњају да је, поред наведеног у њеној пријави, могло бити и нечег другог што га је навело на овај гнусни напад.

(Независне) Фото:Вечерњи.хр

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Лактаси

10.03.2023 06:48

Ови са наших терена кад оду преко гране пизнати само по злочинима,криминалу крађи.Па се чудимо сто нас не воле нигдје...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маре

10.03.2023 11:27

А сто вас немци онда моле да додзете радити код њих и да узивате, мало онако мало овако, ..... И мене немци воле, а поготово енглези, а ја будала јос нисам спаковао кофере.