Због короне мајка се закључала са сином у стану 3 године!

Једна млада индијска мајка закључала се са својим сином у стану три године јер је била убеђена да ц́е дечак умрети од ковида чим ногом крочи ван куц́е.

Занимљивости 09.03.2023 | 15:31
Због короне мајка се закључала са сином у стану 3 године!

У ономе што се може описати само као екстремни случај параноје од ковида, 36-годишња жена из Гуруграма буквално је одсекла  себе и свог сина од спољашњег света када је пандемија почела.

Жена, вероватно шокирана таласом инфекција корона вирусом и смрти повезаних са ковидом који је захватио Индију 2020. године, некако јој је ушло у главу да је прекид сваког контакта са спољним светом једини начин да заштити свог сина, који је 7 година у то време.

Женин муж је такође био приморан да остане у куц́и све време са њима, али када је почео да излази на посао након што су ограничења изолације престала, било му је забрањено да се врати. Мучан од тога што је годинама био одсечен од породице, прошле недеље је коначно затражио помоц́ од полиције.

Сујан Мајхи, инжењер који ради у Гуруграму, рекао је полицији да је његова жена била затворена у породичном стану три године и да је морао да изнајми себи друго место за живот пошто му је забрањен улазак.

Човек је покривао рачуне, плац́ајуц́и кирију стана и остављајуц́и намирнице пред вратима вец́ неколико месеци, надајуц́и се да ц́е се све ускоро вратити у нормалу, али је на крају одлучио да му је потребна помоц́ полиције

Када је полиција први пут чула Махџијеву причу, није могла да верује, па је позвала његову супругу Мунмун, која је потврдила верзију човека, додајуц́и да је њен десетогодишњи син “апсолутно способан“.

Полицајац је питао мајку да ли може да потврди да је дечак добро видео позивом, и тада полиција схвата тежину ситуације. Не само да је дом био у потпуном нереду, са брдима смец́а свуда, вец́ је дечак изгледао неодржавано, са дугом косом која му је сезала до рамена.

“Његова мајка је била у паници због ковида. Није имала намеру да изађе. Стално је говорила: ‘Нец́у дозволити да мој син изађе јер ц́е одмах умрети’”, рекао је новинарима службеник задужен за случај.

“Стално сам разговарао са њом, стално је питао да ли јој треба помоц́. Мислим да је почела да ми верује. Па кад сам је данас позвао у полицијску станицу, дошла је, али дете није било са њом. Коначно смо успели да је убедимо. Одвезли су је у болницу, а онда смо отишли ​​у стан да спасемо дете.”

Када су ушли у стан, полицајци су остачи у шоку!Смеће из стана није изнешно три године, тако да су свуда биле гомиле смец́а, слој густе прљавштине прекривао је сваку површину, а зидови су били прекривени натписима и цртежима, вероватно од стране дечака, који није био у контакту са било ко осим његове мајке током дугог закључавања.

Мајка и десетогодишњи син примљени су на психијатријско одељење за лечење, али Сујан Мајхи се нада да ц́е им се животи ускоро вратити на прави пут.


(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар