Отац демолирао БМW да га пијани син не би возио

Један отац пошто није могао да убеди пијаног сина да не вози аутомобил те да му да кључеве од аутомобила, одлучио је да демолира луксузни БМW коришц́ењем пијука.

Занимљивости 08.03.2023 | 15:29
Отац демолирао БМW да га пијани син не би возио

Тако  је уништио прозоре,лимарују и точкове на луксузном БМW аутомобилу. Гледајуц́и уназад, могло би се рец́и да би било мање скупо и једноставније издувати гуме без да се поптупно демолира БМW 3 Сериес Цоупе али… тако је било.!

Иначе, БМW Е92 је био последњи купе серије 3 који је направио БМВ пре преласка модела на линију серије 4 2013.

Необичан инцидент догодио се на северу Шпаније почетком месеца када су пролазници упозорили полицијске власти у Логроњу (главном граду провинције Ла Риоха) о вандалском чину непознатог човека.

По доласку, полиција је видела теренско возило како бежи са лица места. Убрзо након тога, други полицијски аутомобил зауставио је возило и идентификовао двоје људи унутра. Отац је био за воланом док је његов пијани 32-годишњи син био на сувозачевом месту.

Отац је даље објаснио полицајцима шта се догодило, признајуц́и да се посвађао са сином. Пошто није успео да му одузме кључеве аутомобила, он је пијуком оштетио аутомобил односно БМW сина и тако га спречио да пијан управља њиме.


Надајмо се да је син научио лекцију иако су методе његовог оца биле помало необичне. Иако се не помиње у чланку Логроњеове службе за штампу, отац је вероватно кажњен због вандализма

Гледајуц́и овај инцидент прича има срец́ан крај јер би вожња аутомобила са погоном на задње точкове под утицајем алкохола могла имати озбиљне последице, много више од неколико разбијених прозора и удубљења на каросерији као и уништених гума.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар