Otac demolirao BMW da ga pijani sin ne bi vozio

Jedan otac pošto nije mogao da ubedi pijanog sina da ne vozi automobil te da mu da ključeve od automobila, odlučio je da demolira luksuzni BMW korišćenjem pijuka.

Zanimljivosti 08.03.2023 | 15:29
Otac demolirao BMW da ga pijani sin ne bi vozio

Tako  je uništio prozore,limaruju i točkove na luksuznom BMW automobilu. Gledajući unazad, moglo bi se reći da bi bilo manje skupo i jednostavnije izduvati gume bez da se poptupno demolira BMW 3 Series Coupe ali… tako je bilo.!

Inače, BMW E92 je bio poslednji kupe serije 3 koji je napravio BMV pre prelaska modela na liniju serije 4 2013.

Neobičan incident dogodio se na severu Španije početkom meseca kada su prolaznici upozorili policijske vlasti u Logronju (glavnom gradu provincije La Rioha) o vandalskom činu nepoznatog čoveka.

Po dolasku, policija je videla terensko vozilo kako beži sa lica mesta. Ubrzo nakon toga, drugi policijski automobil zaustavio je vozilo i identifikovao dvoje ljudi unutra. Otac je bio za volanom dok je njegov pijani 32-godišnji sin bio na suvozačevom mestu.

Otac je dalje objasnio policajcima šta se dogodilo, priznajući da se posvađao sa sinom. Pošto nije uspeo da mu oduzme ključeve automobila, on je pijukom oštetio automobil odnosno BMW sina i tako ga sprečio da pijan upravlja njime.


Nadajmo se da je sin naučio lekciju iako su metode njegovog oca bile pomalo neobične. Iako se ne pominje u članku Logronjeove službe za štampu, otac je verovatno kažnjen zbog vandalizma

Gledajući ovaj incident priča ima srećan kraj jer bi vožnja automobila sa pogonom na zadnje točkove pod uticajem alkohola mogla imati ozbiljne posledice, mnogo više od nekoliko razbijenih prozora i udubljenja na karoseriji kao i uništenih guma.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar