Потребна помоћ старици, пожар прогутао кућу

На подручју Старе Ријеке, села између Санског Моста и Оштре Луке, пожар је прије неколико дана прогутао кућу Луције Шолаја, која је у само неколико сати остала без имовине коју је цијели живот мукотрпно стицала. Сада јој је потребна помоћ добрих људи.

Република Српска 06.03.2023 | 16:28
Потребна помоћ старици, пожар прогутао кућу

У само неколико часова, Луција је остала без крова над главом. Пожар који је избио изненада усљед дотрајалих електроинсталација захватио је кров а потом се проширио и на први спрат објекта уништавајући све пред собом.

„Ја сам кувала ручак у просторији испод и чула сам мирис као на чађ од димњака и и мислила сам да се чађ запалила. Међутим, када сам изашла вани, видјела сам пламен који избија на крову. Позвала сам комшије, ухватио ме био страх“- каже за БН Луција Шолаја.

Долазак ватрогасних јединица из Оштре Луке и Санског Моста до Шолајине куће био је отежан будући да се до једине куће у овом засеоку долази само неодржаваним шумским путем. 

У помоћ старици прискочиле су комшије из сусједних села који су заједнички учествовали у рашчишћавању згаришта како би створили предуслове за обнову куће.

Један од комшија Борислав Дошеновић апеловао је на све људе добре воље да помогну на било који начин како би Луција добила кров над главом.

Сви људи добре воље могу контактирати Борислава Дошеновића на број телефона 0038765 594 578 како би добили све информације о начину помоћи или директно уплатити на рачун Луције Шолаја :

Број рачуна за помоћ: Текући рачун: 1340015000179550  ( Луција Шолаја- АСА банка) 

Девизни рачун за уплате из иностранства:

Луција Шолаја 

Стара Ријака 12, Сански Мост

ИБАН цоде: БА39 1340014100055634

АСА банка д.д. Сарајево

БИЦ/СWИФТ цоде: ИКБЗБА2X

(БН)  Фото:БН

Коментари / 0

Оставите коментар