Дневна температура од минус три до два, на југу до пет

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас се наставља хладно вријеме уз сунчане периоде и умјерену облачност.

Босна и Херцеговина 08.02.2023 | 08:36
Дневна температура од минус три до два, на југу до пет

Мјестимично провијавање слабог снијега очекује се у другом дијелу дана од истока ка западу, док ће увече и током ноћи бити претежно ведро и веома хладно у већини предјела.

Дуваће слаб до умјерен, сјевероисточни вјетар, на југу умјерен до јак.

Максимална температура ваздуха од минус три до два, на југу до пет, у вишим предјелима од минус осам степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава претежно облачно вријеме са слабим снијегом у планинским подручјима, а у Херцеговини претежно сунчано.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Бјелашница минус 19, Чемерно минус 13, Дрвар минус 12, Калиновик и Хан Пијесак минус 11, Соколац, Невесиње, Гацко и Дринић минус девет, Бугојно, Широк Бријег и Кнежево минус осам, Сарајево, Ливно и Мраковица минус седам, Мркоњић Град, Рибник, Зеница и Шипово минус шест, Билећа, Вишеград, Нови Град, Рудо, Сребреница и Бихаћ минус пет, Приједор, Тузла и Сански Мост минус четири, Бањалука, Бијељина, Добој, Требиње, Зеница и Србац минус три, Зворник и Столац минус два, Мостар минус један и Неум нула степени Целзијусових.

Висина снијега на Хан Пијеску јутрос је 53 центиметра, на Чемерну 45, на Сокоцу и у Калиновику 22, на Мраковици 16, у Кнежеву 12, у Гацку шест, у Невесињу пет, у Сребреници четири и у Мркоњић Граду и Рудом два центиметра.

(Срна Фото: Профимедиа)

Коментари / 0

Оставите коментар