БН: Још једно модерно игралиште за најмлађе

У Улици Руђера Бошковића, у мјесној заједници Лединци, данас је свечано отворен обновљени паркић са новим дјечијим игралиштем и мини-теретаном на отвореном. Вриједност инвестиције је 149.360 конвертибилних марака.

Република Српска 03.02.2023 | 16:44
БН: Још једно модерно игралиште за најмлађе

Малишанима је у пресијецању врпце помогао градоначелник Љубиша Петровић који је том приликом рекао да све што се чини за најмлађе има за циљ да им причини радост, а њиховим родитељима задовољство.

- Модерно игралиште за дјецу се налази на локацији која је била у запуштеном стању, у једној од највећих мјесних заједница. Осим најсавременијих елемената за игру и квалитетне подлоге која ће елиминисати могућност било какве озбиљне повреде, ту је и ограда која спрјечава излазак на улицу, односно штити од непредвиђених ситуација у саобраћају, а нису изостале ни плански уређене зелене површине - појаснио је Петровић.

Градоначелник је нагласио и да су радови завршени у предвиђеном року, као и да и да ће један дио радова бити завршен на прољеће, прије свега завршетак уређења зелених површина, што ће естетски употпунити слику паркића.

Говорећи о сличним инвестицијама у скорој будућности, Петровић је најавио изградњу игралишта у Рачанској улици 12, али и у другим мјесним заједницама, како градским, тако и сеоским.

- Вријеме је да наш град постане синоним за квалитетне зелене површине и јавне просторе намијењене за слободно вријеме, забаву и рекреацију грађана свих генрација. Градска управа је опредијељена да то оствари, а поред мањих зелених острва, покренут је процес припремања документације за изградњу још једног великог градског парка у насељу "Кнез Иво од Семберије" - истиче градоначелник Петровић.

(БН Фото:БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Само тако

04.02.2023 09:58

Ваљда ћеш добити подршку од градјана на референдуму ( ако га уопште буде). Само те молим не вјеруј народу превише лазова је много улизица још више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

04.02.2023 11:57

Љубиша Петровић,на дјелима показује,колико је привржен грађанима и колико му је стало до напретка Бијељине,и Семберије.Грађани то требају цијенити,и узвраћати му својим повјерењем,и подршком сваке врсте.У супротном ће живјети од лажних обећања секте,која је спремна учинити све како би уништила и последњи педаљ ове земље.Семберија је изњедрила дијамант,на коме им се може завидјети,сад само да га сачувају,и буду његови анђели чувари.Живио нам,најбољи,међу најбољима,нека га драги Бог сачува од сваког зла,и подари му свако благостање.Амин???

ОДГОВОРИТЕ