BN: Još jedno moderno igralište za najmlađe

U Ulici Ruđera Boškovića, u mjesnoj zajednici Ledinci, danas je svečano otvoren obnovljeni parkić sa novim dječijim igralištem i mini-teretanom na otvorenom. Vrijednost investicije je 149.360 konvertibilnih maraka.

Republika Srpska 03.02.2023 | 16:44
BN: Još jedno moderno igralište za najmlađe

Mališanima je u presijecanju vrpce pomogao gradonačelnik Ljubiša Petrović koji je tom prilikom rekao da sve što se čini za najmlađe ima za cilj da im pričini radost, a njihovim roditeljima zadovoljstvo.

- Moderno igralište za djecu se nalazi na lokaciji koja je bila u zapuštenom stanju, u jednoj od najvećih mjesnih zajednica. Osim najsavremenijih elemenata za igru i kvalitetne podloge koja će eliminisati mogućnost bilo kakve ozbiljne povrede, tu je i ograda koja sprječava izlazak na ulicu, odnosno štiti od nepredviđenih situacija u saobraćaju, a nisu izostale ni planski uređene zelene površine - pojasnio je Petrović.

Gradonačelnik je naglasio i da su radovi završeni u predviđenom roku, kao i da i da će jedan dio radova biti završen na proljeće, prije svega završetak uređenja zelenih površina, što će estetski upotpuniti sliku parkića.

Govoreći o sličnim investicijama u skoroj budućnosti, Petrović je najavio izgradnju igrališta u Račanskoj ulici 12, ali i u drugim mjesnim zajednicama, kako gradskim, tako i seoskim.

- Vrijeme je da naš grad postane sinonim za kvalitetne zelene površine i javne prostore namijenjene za slobodno vrijeme, zabavu i rekreaciju građana svih genracija. Gradska uprava je opredijeljena da to ostvari, a pored manjih zelenih ostrva, pokrenut je proces pripremanja dokumentacije za izgradnju još jednog velikog gradskog parka u naselju "Кnez Ivo od Semberije" - ističe gradonačelnik Petrović.

(BN Foto:BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Samo tako

04.02.2023 09:58

Valjda ćeš dobiti podršku od gradjana na referendumu ( ako ga uopšte bude). Samo te molim ne vjeruj narodu previše lazova je mnogo ulizica još više.

ODGOVORITE
Name

Patriota

04.02.2023 11:57

Ljubiša Petrović,na djelima pokazuje,koliko je privržen građanima i koliko mu je stalo do napretka Bijeljine,i Semberije.Građani to trebaju cijeniti,i uzvraćati mu svojim povjerenjem,i podrškom svake vrste.U suprotnom će živjeti od lažnih obećanja sekte,koja je spremna učiniti sve kako bi uništila i poslednji pedalj ove zemlje.Semberija je iznjedrila dijamant,na kome im se može zavidjeti,sad samo da ga sačuvaju,i budu njegovi anđeli čuvari.Živio nam,najbolji,među najboljima,neka ga dragi Bog sačuva od svakog zla,i podari mu svako blagostanje.Amin???

ODGOVORITE