Група Албанаца каменовала возило бившег полицајца

Аутомобил којим је управљао Србин Саша Блажић каменован је вечерас од стране групе Албанаца у Сувом Долу потврдио је за Косово онлајн сам Блажић.

Србија 27.01.2023 | 22:21
Група Албанаца каменовала возило бившег полицајца

Блажић каже да је успео да побегне и дође до своје зграде у Сувом Долу јер је убрзао када је почело каменовање.

- Ишао сам за Северну Митровицу, пребацио сам ћерку аутом и у повратку сам видео групу момака на раскрсници у близини џамије у Сувом Долу. Било је њих 6-7 и видео сам да се сагињу па сам претпоставио да се сагињу за камење.

Када је почело каменовање убрзао сам и чуо лупање камења о ауто. Бар десетак каменица су погодила аутомобил. Богу хвала нисам повређен - каже Блажић.

Он истиче да је бивши припадник "косовске полиције" и да никада ни са ким није имао проблема.

- Девет година живим у Сувом Долу. Никада нисам имао проблема. Сада су ме напали само зато јер су приметили да је ауто који возим "пасат" регистарских ознака КГ и ја сам сигуран да су ме због тога напали. Радио сам у полицији, ишао сам по целом Косову (и Метохији) и никада ником ништа нажао нисам урадио - тврди Блажић.

Да подсетимо Срби у мешовитом насељу Суви До у Северној Митровици данима су изложени притисцима и претњама од стране Албанаца, а након пребијања малолетног Лазара Милентијевића синоћ су непознате особе пуцале ватреним оружјем у овом насељу. Срби се осећају уплашено и узнемирено јер су инциденти учестали, а виновници инцидената најчешће остају некажњени.

(Курир   Фото: Сцхреенсхот/yоутубе)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јоја

27.01.2023 22:12

Сиптарска стока

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

28.01.2023 09:52

Сад це тек видјети ста је бити мањина назалост ми то овдје имамо 30 година и знамо како то иде!

ОДГОВОРИТЕ