Коначно признала: Шта је Јелена Докић слагала Нолету?

Новак Ђоковић победио је Григора Димитрова у мечу трећег кола Аустралијан опена, упркос повреди која га мучи већ дуже веме и пласирао се у осмину финала Аустралијан опена.

Србија 21.01.2023 | 15:25
Коначно признала: Шта је Јелена Докић слагала Нолету?

"Добро вече свима на "Род Лејвер арени", хвала вам што сте дошли вечерас. Увек шаљете невероватну енергију са трибина и овог пута сте били сјајни у кључним тренуцима. Хвала вам од срца", рекао је Ноле на почетку разговора са Јеленом Докић.

"Драго ми је што те видим, Јелена", обратио се Ђоковић водитељки програма која га је упитала да ли се сећа њиховог првог сусрета на овом терену.

Ноле се замислио, а онда испалио - 2008. године и то је био тачан одговор на Јеленино одушевљење, али и одушевљење присутних навијача. Том приликом Докићева му је признала да га је тада слагала и на његово питање да ли је знала ко је он одговорила потврдно, а заправо није имала појма.

А сада дефинитивно зна ко је он!

"Морам да узвратим комплименте. Пратио сам твој рад, играла си за Аустралију, али потичеш из наших крајева, говоримо истим језиком. Била си велика звезда у своје време док си играла... Драго ми је што те видим поново", рекао је Ноле, па се пребацио на меч са Бугарином.

"Григор је мој најбољи пријатељ на Туру и један од најталентованијих играча. Сјајан је атлета... Била је то невероватна битка у три сета, сад ми предстоји да се одморим и припремим за наредни меч", поручио је Ноле.

Ђоковић у осмини финала за противника има 24. тенисера света Аустралијанца Алекса де Минора.

(Курир спорт/ Фото:  ЕПА)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Нас

21.01.2023 15:18

Ноле је најбољи у свему, здрав да нам будес сјајни Ноле????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Благо Њима

21.01.2023 17:46

Они тугу и депресију лијече храном ! Као што би наш Народ рекао : "Јеца има преко метера" ! Ако ништа, бар јој је лијепо распоређено ! А Ноле, Господин 1/1 !

ОДГОВОРИТЕ