Евакуисано преко 50 породица из Бошњачке махале

- У насељу Бошњачка махала у северном делу Косовске Митровице ситуација је и даље озбиљна и за сада је евакуисано више од 50 породица са леве стране источног моста.  

Србија 19.01.2023 | 20:20
Евакуисано преко 50 породица из Бошњачке махале

Све општинске службе и ватрогасци су на терену и евакуишу становништво угрожено поплавама, без обзира на националну припадност, преноси ТВ Мост.

 Сада је важно да се сачувају животи а касније ћемо заједно, са Канцеларијом за КиМ надокнадити материјалну штету, истакао је председник Привременог органа општине Косовска Митровица Александар Спирић.

„Ситуација јесте озбиљна, изискује пре свега солидарност и јединство, да покажемо да сви морамо да бринемо једни о другима. Евакуисано је преко 50 породица. Захвалност дугујемо ватрогасном тиму, инспекцијама и пре свега грађанству које показује солидарност да се у овом моменту оснажимо и подржимо“, рекао је Спирић.

Евакуисани грађани који немају где, биће смештени у Студентском центру Приштинског универзитета.

(Тањуг Фото: Тањуг/ТВ Мост) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Природа чини ћуда!

19.01.2023 19:52

Ако се народи неце лицно да објединине односно политицари Бозија сила уцини То. Доказ је То прави Како су пред Богом сви народи исти нема дијељења по вјери. Ту Бозији закон влада. Један је Бог .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Апсурдан коментар

21.01.2023 13:19

Апсурдан колико и наша религија! Природа у наслову а у наставку бог!?!? Јадоооооо!